Σέρρες: Επίσκεψη Προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ σε Δήμους της Π.Ε Σερρών

15:06 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και το πολυνομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών ήταν οι κεντρικοί άξονες ενημέρωσης στους εργαζόμενους, από τον πρόεδρο της ΠΟΕΟΤΑ Νίκο Τράκα που σήμερα βρίσκεται στην Π.Ε Σερρών .

Ο κ. Τράκας ξεκίνησε την επίσκεψή τους από το Αμαξοστάσιο Σερρών στις 7.30 το πρωί και ακολούθως επισκέφθηκε το Δήμαρχο Σερρών και τους Δήμους Σιδηροκάστρου, Ηράκλειας, Εμμανουήλ Παππά και Νιγρίτας.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή

«με το Ν και με το Σ» της ΕΡΤ Σερρών ο κ. Τράκας είπε πως δίδεται μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση για τα προβλήματα των εργαζομένων στους Δήμους της Περιφέρειας, εκτός των Αθηνών και Θεσσαλονίκης και εκεί εντάσσεται και η σημερινή επίσκεψή του στις Σέρρες, επισημαίνοντας πως είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ που περιοδεύει σε περιφερειακούς δήμους του Νομού. Ο κ. Τράκας ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των εργαζομένων και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Σερρών πως η δύναμη στο αμαξοστάσιο θα ενισχυθεί με πέντε νέα απορριμματοφόρα.
Σχετικά με τη συμμετοχή της ΠΟΕΟΤΑ στο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το Σάββατο στη ΔΕΘ απήθυνε κάλεσμα για συμμετοχή ενάντια στην μνημονική πολιτική η οποία – όπως υποστήριξε- οδηγεί σε κοινωνική γενοκτονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα