Σε αναμονή για τη μετεγκατάσταση της κεραίας

21:16 18/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε αναμονή των εξελίξεων για το θέμα μετεγκατάστασης του συστήματος κεραιών σε μονοκατοικία στην οδό Μαβίλη, βρίσκονται οι κάτοικοι της συνοικίας του Αγίου Αντωνίου που σήμερα Τετάρτη πραγματοποίησαν την καθιερωμένη συγκέντρωσή τους και ενημερώθηκαν από την συντονιστική επιτροπή για ό,τι νεότερο υπάρχει.

Ο Αλέξανδρος Βαλής

Όπως ανέφερε το μέλος της Επιτροπής των κατοίκων Αλέξανδρος Βαλής, οι κάτοικοι αναμένουν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Β’θμια Εκπαίδευση, θέτοντας χρονικό περιθώριο στην εταιρεία

κινητής τηλεφωνίας να δώσει απαντήσεις, όπως και τον δήμο Βόλου να ξεκαθαρίσει αν τελικά η εταιρεία δέχεται να μετεγκατασταθεί σε σημείο που θα της υποδειχθεί, καθώς όπως τους ενημέρωσαν από το Δήμο, τους έχουν υποδείξει επτά σημεία στην πόλη και περιμένουν απάντηση μέχρι την επόμενη Τρίτη.
Επιπλέον ανέφερε ότι έχουν προκύψει και νέα στοιχεία αναφορικά με τη διαδικασία αδειοδότησης της κεραίας και τα στοιχεία που προσκομίστηκαν.


«Στην άδεια που έχει ζητήσει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προς την Εθνική Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, γράφει πως η κεραία βρίσκεται μέσα σε ιστό 17 μέτρων. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί η οικοδομή είναι διώροφη και τα μέτρα είναι περίπου εννιά. Υπάρχουν πολλά κενά όπως το γεγονός ότι το link βρίσκεται σε λάθος σημείο, και πράγματα που η ίδια η Πολεοδομία αν και έκανε έρευνα εδώ, δεν τα βρήκε».
Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Επιτροπή θα προσκομίσει και αυτά τα στοιχεία στην Πολεοδομία την επόμενη εβδομάδα.
Αν τίποτα από αυτά δεν ευοδωθεί τότε θα έχουν έτοιμο το φάκελο να τον καταθέσουν στον εισαγγελέα, ζητώντας πλέον τη συνδρομή της δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα