Σαρώνει η «Ευριδίκη» – Δέκα ΙΧ έπεσαν στο λιμάνι της Σύμης – Έρχεται επιδείνωση (video)

19:41 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε εξέλιξη είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει όλη τη χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα, ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Η «Ευρυδίκη» έχει προκαλέσει προβλήματα στη Σύμη όπου δεν υπάρχει ρεύμα και δέκα ΙΧ αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και έπεσαν στο λιμάνι της Σύμης, σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα, όπου δρόμοι πλημμύρισαν από την καταρρακτώδη βροχή. Στην Αθήνα έντονα είναι τα φαινόμενα καθώς από το πρωί ισχυρές καταιγίδες πλήττουν το Λεκανοπέδιο, ενώ ακραία καιρικά έπληξαν την

Κέρκυρα, προκαλώντας το θάνατο ενός ανθρώπου αλλά και μεγάλη καταστροφή στους οικισμούς, ιδιαίτερα στη Λευκίμμη.

Σφοδρά καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Σύμη

Τρία ΙΧ αυτοκίνητα έπεσαν στο λιμάνι της Σύμης, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί.

Στο σημείο σπεύδει πλωτό του λιμενικού σώματος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος.

Νωρίτερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star paros, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο λιμάνι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Ρόδου.

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική

Η πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 10 κλήσεις για κοπές δέντρων, ενώ λόγω ολισθηρότητας έγιναν πολλές μικροσυγκρούσεις οχημάτων χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Πολλές από τις περιοχές στη νότια Κέρκυρα έμειναν το τελευταίο 24ωρο χωρίς ρεύμα, ενώ το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών. Οι κάτοικοι ζητούν από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση οικονομική βοήθεια για την αποκατάσταση των φθορών. Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι από την απώλεια ενός άνδρα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στην περιοχή Σάντα Μπάρμπαρα του Περιβολίου.

Πλημμύρες και καταστροφές στην Αργολίδα

Βροχές και καταιγίδες έπληξαν από το βράδυ της Κυριακής την Αργολίδα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκίνητων.

Keywords
Τυχαία Θέματα