Ρέθυμνο: Η «Παιχνιδοχώρα» σκορπίζει χαρά σε μικρούς και μεγάλους (video)

10:51 20/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ακόμα ημέρα ολοκληρώθηκε με εκατοντάδες μικρές και μικρούς φίλους να επισκέπτονται τα σπιτάκια – μόνιμες δράσεις της Παιχνιδοχώρας, στο Δήμο Ρεθύμνου.

Από νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων. Με τα παιδία να αγκαλιάζουν το σύνολο των δράσεων γεμίζοντας την Πλατεία Μικρασιάτων με χαμόγελα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε Έκθεση βιβλίου από το ΙΤΕ – Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, δράσεις του τμήματος Γ΄ κομμωτικής

του 1ου ΕΠΑΛ- 1ου Ε.Κ. Ρεθύμνου, θεατρική Παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου και παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης από το Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε μια μεγάλη συναυλία με τον Eddy Way να ανοίγει το δρόμο για μια φαντασμαγορική συναυλία τον Κώστα Δόξα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

10:30 – 21:00 ΙΤΕ – Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας: Έκθεση βιβλίου γενικού ενδιαφέροντος και ανθρωπιστικών επιστημών των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών. Καθημερινά από 17 έως και 24 Δεκεμβρίου στο lobby στο σπίτι του Πολιτισμού τα ξωτικά σας περιμένουν να σας ξεναγήσουν…

17:00 – 21:00 : «Γίνε η πριγκίπισσα του παραμυθιού»! Το Τμήμα Γ΄ κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ- 1ου Ε.Κ. Ρεθύμνου υποδέχεται όλες τις μικρές κυρίες. Μεταμορφώνοντας την καθεμία ξεχωριστά σε μια πανέμορφη πριγκίπισσα! Θα σας περιμένουμε στο Σπίτι Πολιτισμού.

18:00 – 20:00 ¨Με χαμόγελα γλυκά, έλα πες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ¨. Κέρασμα στην Μεγάλη Πόρτα ΕορτάΖω και ψωνίΖω στο Ρέθυμνο

18:00 Παρουσίαση χορευτικού προγράμματος με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και τζαζ μουσική από την σχολή χορού «Χοροκίνηση». Η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση» λειτούργει από 1993 στο Ρέθυμνο και τα τελευταία 10 χρόνια υπο τη διεύθυνση της Βάσιας Σακελλαρίου. Παίζει η Dj Ελευθερία Μπεμπή . Κεντρική σκηνή



19:00 -20:30 Χριστούγεννα με τον Παππού και την Γιαγιά.
Εκπαιδευτικός Τομέας-Εικαστικά Εργαστήρια-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης (Κ.Ε.Δ.Η.Ρ. Οικογενειακό πρόγραμμα ) Παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια: Μοιραζόμαστε χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.. Απαραίτητη συνοδεία και συμμετοχή ενήλικα (παππού ή γιαγιάς). Στο σπίτι του Πολιτισμού

17:00 – 20:00 Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή Τo Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Ανεμόμυαλοι club με την υποστήριξη της ομάδας μπάσκετ Ρέθυμνο Cretan Kings, θα πραγματοποιήσει ενημερώσεις και εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ηλικίας από 18 έως 45 ετών με τη λήψη επιχρίσματος (σάλιο) Στην πλατεία Μικρασιατών .

Keywords
Τυχαία Θέματα