Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους ισχυρούς ανέμους (video)

07:21 18/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 8 έως 12 μποφόρ.

Λόγω των ισχυρών ανέμων χθες βράδυ επίσης δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Μυκόνου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Fast Ferries Άνδρος» που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα προς Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Στο λιμάνι της Μυκόνου επρόκειτο να αποβιβαστούν 153 επιβάτες, 37 Ι.Χ.,

5 δίκυκλα και 18 οχήματα.

Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη

Προβλήματα και στις παραλιακές περιοχές της Πάτρας, όπου λόγω μεγάλου κυματισμού τόσο στον Πατραϊκό όσο και στον Κορινθιακό Κόλπο, πέτρες και άλλα φερτά υλικά βγήκαν στην ξηρά, προκαλώντας προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Κόκκινου Μύλου, στην περιοχή της Πλαζ, στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, στο Ακταίο, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Άγιο Βασίλειο και στην παραλιακή οδό στα Αραχωβίτικα. Συνεργεία του δήμου εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Στο μεταξύ, από πτώση σοβάδων που σημειώθηκε από κτίριο επί της οδού Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα τραυματίστηκε στο κεφάλι μία γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Θυελλώδεις άνεμοι και στην Κεντρική Ελλάδα, που δημιούργησαν προβλήματα σε πολλές περιοχές. Σκεπές και δέντρα ξεριζώθηκαν, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, ενώ η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από το πάρκο των λουτρών Υπάτης στη Φθιώτιδα, όπου έχουν ξεριζωθεί δεκάδες πεύκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα