Πρώτη νίκη για Δόξα Μεγαλόπολης

07:22 24/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική πέτυχε η Δόξα Μεγαλόπολης επικρατώντας του ΑΟ Λουτρακίου με 3-1, για την 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο.

Η Αρκαδική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες είχαν δύναμη και πάθος και κατάφεραν να επικρατήσουν της ομάδας από την Κορινθία σχετικά εύκολα.

Τα γκολ σημείωσαν ο Παναγιωτίδης στο 7΄ με κοντινό πλασέ (1-0) ενώ ο Γούλας ισοφάρισε (1-1) με τον ίδιο τρόπο στο 25΄. Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στο 34΄ μετά από καταπληκτικό

συνδυασμό με τους Δρόσο, Ν. Λυμπερόπουλο και Παναγιωτίδη βρέθηκε απέναντι από τον Διαμαντή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρίκα μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των γηπεδούχων (3-1).

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ : Μακρυωνίτης, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (62’ Πρίκας), Κατσαρός, Παναγιωτίδης (70’ Θ. Ασημακόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (88’ Κ. Ασημακόπουλος), Δ. Λυμπερόπουλος .

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Διαμαντής, Λάιος, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Νικολάου (65’ Τσώκος), Γούλας, Μάγγος, Βαλκάνος, Ζερβός (81’ Μπριλάκης), Τσιώλης (55’ Κωβαίος).

Keywords
Τυχαία Θέματα