Πρόσκληση σε καλλιτέχνες για το 3ο «Τέχνη καθ’ οδόν»

10:26 17/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοικτή πρόσκληση προς τις καλλιτεχνικές ομάδες και τους μεμονωμένους καλλιτέχνες, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 3οΠαγκρήτιο Φεστιβάλ «Τέχνη καθ’ οδόν», απευθύνουν οι διοργανωτές.
Δηλώσεις συμμετοχής και προτάσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2018, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ ( είτε στο γραφείο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου, στο Πολύκεντρο Νεολαίας.
Tο φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου, με τη φιλοδοξία να μετατρέψει για πέντε ημέρες την πόλη σε μια μεγάλη σκηνή τέχνης, έκφρασης και δημιουργίας.
Στη

διάρκεια αυτών των ημερών καλλιτέχνες κάθε είδους (ζωγραφικής, αγιογραφίας, καλλιτεχνικού γκράφιτι, γλυπτικής, μουσικής, θεάτρου, χορού, performance, κινηματογράφου, videoart, φωτογραφίας κ.ά) καλούνται να δείξουν το έργο τους σε επιλεγμένους ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους της πόλης, με το κοινό να παρακολουθεί την εξέλιξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Το φεστιβάλ στηρίζουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και η Περιφέρεια Κρήτης, η ΔΗ.Κ.Ε.Η, το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Ηρακλείου και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα