«Πρωινή διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

08:53 20/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το πρόγραμμα της δακοκτονίας σε όλη την Ελλάδα ζητά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

-Στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία που οργανώνουν οι ομοσπονδίες αστυνομικών και πυροσβεστών την Τετάρτη στο Σύνταγμα θα συμμετάσχουν και οι αστυνομικοί της Αρκαδίας.

-Με χαρά υποδέχτηκε ο Δ.Επιδαύρου το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά την ίδρυση καιν λειτουργία Αστυνομικού τμήματος στο Λυγουριό.

-Συνεδριάζει

σήμερα το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.Σήμερα στις 7.00 θα γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ. Σπάρτης.

-Συνεδριάζουν αύριο τα Δημοτικά Συμβούλια Τρίπολης στις 8.00 το βράδυ και Κορίνθου στις 3.00 το μεσημέρι.

-Σε έκθεση τουρισμού στο Βελιγράδι συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου από 18-22 Σεπτεμβρίου.

-Ενημερωτικό σεμινάριο για το ασφαλιστικό οργανώνει το ΤΕΕ Πελοποννήσου στην αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του διοικητηρίου της Μεσσηνίας σήμερα στις 5.00 το απόγευμα.

-Αθλητικό σωματείο -φάντασμα με έδρα την Σκάλα Λακωνίας σε μέγα σκάνδαλο με επιδοτήσεις. Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιαννης Γρυπιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι καμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο σωματείο φάντασμα με τον Δήμο και τις αθλητικές του δραστηριότητες.

-Ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Διονύσης Τεμπονέρας θα επισκεφτούν τη Σπάρτη την Κυριακή για να ενημερώσουν τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας για το Ασφαλιστικό.

-Στη Δημητσάνα θα αναβιώσει την Κυριακή το βράδυ το κάψιμο του Μακαρονά. Ενα παλιό έθιμο με τον μακαρονά που ετοιμάζουν οι νέοι του χωριού. Τον γεμίζουν μπαρούτι και το βράδυ της παραμονής της Κ.Δευτέρας που καίνε στην πλατεία της Δημητσάνας.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα