«Πρωινή Διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

12:55 1/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Χωρίς τις αισθήσεις του περισυνελλέγη απο την θαλάσσια περιοχή του Σίμου στην Ελαφόνησο ένας 79χρονος αλλοδαπός κολυμβητής. Ο 79χρονος μεταφέρθηκε στο Κ/Υ Νεάπολης όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Διατάχτηκε νεκροτοψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

-Παμπελοποννησιακή σύσκεψη θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση και λειτουργία της.

-Σήμερα γίνονται οι εκλογές

για την ανάδειξη του νέου πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Για την θέση υποψήφιοι είναι ο Αθανάσιος Κατσής και ο Αντώνης Μπουκουβάλας.

-Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία το Ετήσιο Συνέδριο των Γάλλων tour operator για το 2018.

-Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε μια μια κυρία στην κουζίνα του σπιτιού της στα Λαγκάδια Αρκαδίας. Πρόκειται για ένα αγριογούρουνο το οποίο μυρίστηκε καρύδια και τροφή για γάτες. Η κυρία μόλις κατάλαβε τον απρόσμενο επισκέπτη έβαλε τις φωνές πανικόβλητη. Μαζεύτηκε όλο το χωριό που στην προσπάθεια τους να το βγάλουν έξω προκάλεσε πολλές φθορές στην οικοσκευή.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα