Πολύτιμη η προσφορά της «Αρωγής» και των Εθελοντών Ελασσόνας

19:09 19/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε άλλη μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προέβη σήμερα ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΑΡΩΓΗ» από τα Τρίκαλα, μαζί με τους Εθελοντές Ελασσόνας πρόσφεραν αναπηρικό αμαξίδιο σε μια 38χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «Απολλώνειος».

Πρόκειται για την Πολυτίμη, μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, που νοσηλεύεται από τον περασμένο Φεβρουάριο στο εν λόγο κέντρο. Η παράδοση έγινε σε κλίμα συγκίνησης και το αναπηρικό αμαξίδιο παρέλαβε από την πρόεδρο του Συλλόγου «Αρωγή»

κ. Ελένη Καϊμά η μητέρα της 38χρονης μαζί με τον πατέρα της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η κα Ελένη Καϊμά ευχαρίστησε τον ανώνυμο δωρητή από την Ελασσόνα καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν στη συλλογή καπακιών και μπουκαλιών, ώστε να αγοραστεί το αμαξίδιο που θα βοηθήσει την Πολυτίμη να μετακινείται. Σε δηλώσεις υποστήριξε τα εξής :
Θέτουμε στόχους που τους επιτυγχάνουμε με τη βοήθεια όλων!!! Η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Από την πλευρά της η μητέρα της 38χρονης δεν έκρυψε τη συγκίνηση της, αγκαλιάζοντας τόσο την πρόεδρο του Συλλόγου «Αρωγή» όσο και τους γιατρούς και νοσηλευτές του κέντρου που φροντίζουν για την αποκατάσταση της υγείας της κόρης της.

Στην παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας για θέματα υγείας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου «Αρωγή» καθώς και τους Εθελοντές Ελασσόνας για την πρωτοβουλία τους και την βοήθεια που προσέφεραν στην 38χρονη, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η περιφέρεια Θεσσαλίας φροντίζουν να είναι κοντά στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Την συμπαράσταση των γιατρών και νοσηλευτών προς την Πολυτίμη εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο διευθυντής του κέντρου «Απολλώνειος» κ. Ευθύμιος Πετσεπές ενώ ο κ Αντώνης Λιάνος που εκπροσώπησε τους Εθελοντές Ελασσόνας, ευχαρίστησε τον ανώνυμο δωρητή και όσους βοήθησαν για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου, τονίζοντας ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με τον Σύλλογο «Αρωγή» προκειμένου να ανακουφίσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, όπως η 38χρονη Πολυτίμη από την Σπάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα