Πολωνοί μαθητές στο Επιμελητήριο Λάρισας

15:11 18/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ υποδέχθηκε στο Επιμελητήριο εβδομήντα πέντε μαθητές οικονομικών Λυκείων της Πολωνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ERASMUS .

Είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του Επιμελητηρίου, να γνωρίσουν το προσωπικό και να ακούσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, να αναπτύσσει τους στόχους και δραστηριότητες που υλοποιεί το Επιμελητήριο ,τις υποδομές που παρέχει στις επιχειρηματικές ενώσεις , τη στήριξη ενίσχυσης σε νέες και καινοτόμες ιδέες,την

εκπόνηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και υλοποίηση σεμιναρίων και συνεδρίων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ επεσήμανε ότι « επισκέψεις και ενημερώσεις μαθητών γίνονται και στα σχολεία της περιοχής που έχουν στο πρόγραμμα τους μαθήματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα . Αυτή τη φορά μας επισκέφθηκαν σχολεία από την Πολωνία και είμαστε ανοικτοί σε όσους επιθυμούν να μας επισκεφθούν κα να ενημερωθούν γύρω από τις δράσεις του Επιμελητηρίου».

Ο κ. Αδάμ ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον επιχειρηματικό τομέα της περιοχής, τονίζοντας ότι « η κατάσταση είναι ίδια όπως την ξέρει όλος ο κόσμος. Καθημερινά κλείνουν επιχειρήσεις και κάποιοι άλλοι ανοίγουν νέες. Όμως αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας είναι η ψυχολογία. Αν η ψυχολογία των καταναλωτών αλλάξει προς το καλύτερο, τότε να είστε σίγουροι, ότι το ίδιο θα συμβεί και στους επιχειρηματίες».

Τέλος ο κ. Αδάμ αναφέρθηκε στην επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Λάρισας στο Βελιγράδι όπου υπάρχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα που παράγονται στις εδώ επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα