Πολιτιστικές δράσεις στο Χαϊδάρι

15:34 5/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αφιέρωμα στο Διονύσιο Σολωμό, με τίτλο «Ανοιχτά πάντα κι άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μου», διοργανώνει Την Κυριακή 8/10 στις 6:30μ.μ στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138) ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Eπίσης ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία οι παιδικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χαϊδαρίου. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί της: «Η καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, ολοκληρώθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου. Το θέμα της εκστρατείας ήταν «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο».

Πραγματοποιήθηκαν

συνολικά 20 δράσεις και συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά σε αυτές.
Βασικός στόχος των δράσεων ήταν η καλλιέργεια αγάπης για το βιβλίο και η εφαρμογή διάφορων μεθόδων απόκτησης της γνώσης μέσα από το παιχνίδι, τη ζωγραφιά και πολλά άλλα ακόμα».

Tέλος, τονίζουν πως: «Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας ενθάρρυναν με τα καλά τους λόγια. Ευχαριστούμε τους εθελοντές: Ελένη Καρυδά που με τα εμπεριστατωμένα εργαστήρια καθήλωσε τα παιδιά, το Στέλιο Ταλέβη που σχεδόν καθημερινά βοηθούσε με τη ζωντάνια του στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων, την Τόνια Φώτη που απασχολούσε τα παιδιά και εκτελούσε χρέη και φωτογράφου, τη Φραντζέσκα Πατεστή της οποίας η βοήθεια στην υλοποίηση των δράσεων και την εξυπηρέτηση του κοινού ήταν πολύτιμη. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά !!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα