Ποιοι είναι οι νέοι υποδιοικητές των Νοσοκομείων Λάρισας

16:12 4/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους νέους υποδιοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε την κ. Ανθή Χαλιβέρα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και τον κ. Δημήτρη Λιόλιο για το Γενικό Νοσοκομείο ως αναπληρωτές διοικητές:
Τα βιογραφικά των δύο νέων υποδιοικητών.

-Ανθή Χαλιβέρα: Είναι πτυχιούχος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΒΑ executive) από

το ΙCBS Business Collegean affiliated institution of Kingston University, London. Επίσης, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Έχει διατελέσει υπεύθυνη Οργάνωσης και Διοίκησης σε τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία, υπεύθυνη λογιστηρίου σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων και υπεύθυνη λογιστηρίου και οικονομικής διαχείρισης σε φαρμακευτική εταιρεία.

-Δημήτριος Λιόλιος: Έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το ΤΕΙ Αθηνών, με ειδικότητα στην Ψυχική Υγεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως ψυχιατρικός νοσηλευτής στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ως διευθυντής πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία.

Keywords
Αναζητήσεις
?????????????? ???????? ??????
Τυχαία Θέματα