Π. Καψαμπέλης: Ψέματα και τρομοκρατία από διοίκηση νοσοκομείου

14:53 28/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Τα προβλήματα στο νοσοκομείο Ζακύνθου παραμένουν και οι πολίτες δεν έχουν ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη τους για την ασφάλεια των χειρουργείων, τη στιγμή που η διοίκηση προσπαθεί να ωραιοποιήσει τη κατάσταση, εκδίδοντας ανακοινώσεις με ψεύτικα στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στον αληθινό αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του τοπικού ιατρικού συλλόγου Π. Καψαμπέλης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, αναφέρθηκε και στην χειρουργική επέμβαση από τον αναπληρωτή υγείας Παύλο Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ιδιότητα του γιατρού αναστέλλεται

όταν αναλαμβάνεις υπουργείο και παρόμοιες ενέργειες δεν γίνονται ούτε στα κράτη-‘’μπανανίες’’», ενώ επεσήμανε ότι «τα βράδια στο νοσοκομείο δεν βρίσκεται χειρούργος γιατρός σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών».

Παράλληλα ο κ. Καψαμπέλης αναφέρθηκε και «σε πράξεις αντεκδίκησης και τρομοκράτησης στις οποίες προβαίνει η διοίκηση του νοσοκομείου κατά του προσωπικού, δημιουργώντας ένα βαρύ κλίμα στο οποίο μειώνεται η απόδοση της εξυπηρέτησης των ασθενών», ενώ «ένα από τα δύο αναισθησιολογικά μηχανήματα δεν λειτουργεί», όπως είπε, προσθέτοντας πως «διακομιδή πρόσφατα εγκύου Ρομά με αγροτικό αμάξι προσβάλει το νοσοκομείο».

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα