Περιβαλλοντική εξόρμηση στο Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ιωάννη Ρέντη

16:15 19/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξόρμηση για την προστασία του περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, με αφετηρία στις 12 το μεσημέρι, το Πάρκο Βυζάντιο (Αγ. Άννης και Κωνσταντινουπόλεως, απέναντι από τις γραμμές ΟΣΕ).

Με το ερώτημα «Σίδερο είναι κι όμως ανθίζει, γραμμές γύρω έχει και πρασινίζει. Τι είναι»; Τις έμπρακτες απαντήσεις θα δώσουν οι Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, το Δημοτικό Δίκτυο Εθελοντών Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη καθώς και οι μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων

Αγ.Ι. Ρέντη.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας ήταν και είναι η αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ένας ψυχρός θεσμός. Οφείλει να είναι κατάθεση ψυχής και οράματος για ένα μέλλον βιώσιμων πόλεων που θα επιτρέψει και στις μελλοντικές γενιές ν’ αναπτύξουν ανθρώπινες και βιώσιμες σχέσεις.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συνοδοιπόροι μας στις περιβαλλοντικές εξορμήσεις μας είναι και η μαθητική κοινότητα που συμμετέχει δραστήρια με την φρεσκάδα της και την ευαισθησία της για μια πόλη ακόμη πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική».

Keywords
Τυχαία Θέματα