Πελοπόννησος : Θανατηφόρο δυστύχημα, συλλήψεις για κλοπές και παραβάσεις νομοθεσίας

10:11 18/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, συλλήψεις για κλοπή, παραμέληση ανηλίκου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία συνέβησαν το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Κορινθία : Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (17.9.2017) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας,

από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Κορινθίας,46χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε ποδήλατο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Λακωνία : Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου

Χθες (17.9.2017) το βράδυ, στο 51,9 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 19χρονοςημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Λακωνία : Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, προχθές (16.9.2017) το απόγευμα, στη Νεάπολη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων και του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (49,7) γραμμαρίων, που όπως προέκυψε θα διέθεταν προς πώληση και η οποία κατασχέθηκε.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία24χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Μεσσηνία : Συνελήφθη ένα άτομο για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου

-Συνελήφθη, χθες (17.9.2017) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε, ο ανήλικος γιός της, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Μεσσηνία : Συλλήψεις τριών ημεδαπών

Χθες (17.9.2017) το πρωί, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25, 32 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί ο 25χρονος κατείχε συσκευή εκτόξευσης χημικής ουσίας (σπρέι πιπεριού), ο 32χρονος κατείχε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και ο 44χρονος κατείχε συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), συσκευή εκτόξευσης χημικής ουσίας (σπρέι πιπεριού), πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, ένα ζευγάρι χειροπέδες και ένα φάρο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα