Πελοποννησιακές αθλητικές ειδήσεις

19:32 19/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αύριο, στις 7.30 το απόγευμα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός των Κ-17 της Σούπερ Λίγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σ’ ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα έχει ενημέρωση για το παιχνίδι. Ανακοινώνεται ότι η είσοδος στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17, θα γίνει με ονομαστική λίστα και επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και μόνο με αυτό τον τρόπο.

Και

ενώ, πολλά θέματα είναι ανοιχτά στη Σπάρτη, η Λακωνική ομάδα, καλείται την Κυριακή να παίξει με τον Αχαρναικό στην έδρα της. θα πρέπει να δοθεί μία λύση στο θέμα του προπονητή, ενώ υπάρχει και η κλήση σε απολογία για τα γεγονότα της μη παρουσίας της ομάδας στις Σέρρες. Συγχρόνως, υπάρχουν και ζητήματα με παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή και είναι να διευθετηθεί το θέμα, αλλά και με άλλους που δεν τις αποσύρουν και επιθυμούν να φύγουν άμεσα. Συγχρόνως, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν και νέες συμφωνίες για τα οφειλόμενα χρήματα. Εν’ τω μεταξύ, δεν θα παίξουν την Κυριακή Οικονομόπουλος και Αναστασόπουλος που είναι τιμωρημένοι. Η Σπάρτη θα πρέπει να μεριμνήσει και για το θέμα της αδειοδότησης, ώστε να μην έχει πρόβλημα στο κομμάτι αυτό.

Όπως άλλωστε αναμενόταν, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, εξασφάλισε άνετα και φέτος άδεια για κανονική συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, απ’ το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Στις 28 Μαίου πρόκειται να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στην Α.Ε. Καραισκάκης και την Αχαίκη, για το Κύπελλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας, στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Στις 28 Μαίου θα γίνει η εκδήλωση της Παναχαικής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η γιορτή θα αρχίσει στις 7.30 το απόγευμα στην Αγυιά.

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ο Παναρκαδικός φιλοξενεί την Κυριακή, στην Τρίπολη τον ιστορικό Φωστήρα.

Τα πάντα κρίνονται αυτή την Κυριακή για το μέλλον της Δόξας Μεγαλόπολης. Η Αρκαδική ομάδα αγωνίζεται με τον Αιολικό εκτός έδρας, ενώ το Ζευγολατιό Κορινθίας, φιλοξενείται στην Αχαική.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτής της Κυριακής, στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, είναι τα εξής: Αμαλιάδα-Θήβα, Ερμιονίδα-Παναχαική, ΄Αργος-Βάρδα, Λουτράκι-Χαλκίδα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα.

Με ένα μεγάλο πάρτυ θα κλείσει την χρονιά η Πύλος, που κατάφερε και παρέμεινε στην Γ Εθνική Κατηγορία στο ποδόσφαιρο.

Το πρωί της Κυριακής, 21 Μαίου, πρόκειται να διεξαχθεί στην πίστα μοτοκρός της Μεγαλόπολης, ο 6ος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο αγώνας είναι επίσημος και θα διεξαχθεί στην καλή πίστα της Πλάκας Μεγαλόπολης.

Αναπαράσταση του αρχαίου πεντάθλου πρόκειται να διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, το πρωί, στο Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ένας απ’ τους κύριους χορηγούς του «Σκιρίτιδα Ραν», που θα γίνει στις 10 Ιουνίου, στο δάσος της Σκιρίτιδας. Θα γίνει ημιμαραθώνιος, αλλά και άλλοι αγώνες, ενώ στις εγκαταστάσεις της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας θα γίνουν διάφορα δρώμενα.

Για το Κύπελλο, η γυναικεία ομάδα του Φείδωνα Άργους που ανέβηκε στην Α Εθνική, θα παίξει το μεσημέρι της Κυριακής, στο γήπεδο της Λέρνας Αργολίδας, με τον Πανηλειακό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα