Πάτρα: Σκουπίδια τέλος

14:06 24/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε εξέλιξη η αποκομιδή των απορριμμάτων μετά τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης για το ζήτημα των συμβασιούχων καθώς και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Παύλος Στάμος. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος είπε για άλλη μία

φορά πως η Δημοτική Αρχή στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία έκρινε ως παράνομη την ανανέωση των συμβάσεων των 8μηνιτών καθώς επίσης και την πληρωμή για εργασία που έχουν ήδη προσφέρει.

Να σημειώσουμε πως λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Πάτρας και περιφερειακά είχε σωρευτεί μεγάλος όγκος σκουπιδιών μέσα και έξω από τους κάδους. Η Δημοτική Αρχή είχε κάνει έκκληση στους πολίτες να μην «βγάζουν» -αν δεν είναι απαραίτητο τα σκουπίδια τους- έκκληση που φαίνεται πως δεν εισακούστηκε.

Τα συνεργεία καθαριότητας από χθες το βράδυ ξεκίνησαν την μεγάλη προσπάθεια για να καθαρίσει η πόλη. Στο κέντρο της Πάτρας αυτό έχει επιτευχθεί και πλέον οι προσπάθειες επεκτείνονται περιφερειακά.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα