Πάτρα: Ημέρα Ραδιοφώνου

13:55 13/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ΕΡΤ Πάτρας στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου εξέπεμψε σήμερα για δύο ώρες από κοινού με το Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστήμιου της πόλης(UP FM).

Μια εορταστική ραδιοφωνική σύμπραξη που είχε μεγάλη ανταπόκριση. Για την ιστορία της Δημόσιας και «ελεύθερης ραδιοφωνίας» μίλησαν οι Γιάννης Τζαννετάκος , πρώην διευθυντής του «Αθήνα 9,84», ο Αλέξης Κωστάλας, η «φωνή» ραδιοφώνου και τηλεόρασης, ο βετεράνος της δημοσιογραφίας και πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας.

Στη διάρκεια της εκπομπής η Αθανασία Σταμοπούλου

από την ΕΡΤ και οι Ιάσονας Τσόλης και Χριστίνα Κουϊουμτζή από το Σταθμό του Πανεπιστημίου συνδέθηκαν με άλλους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ( MAX FM- Κωνσταντίνο Φλαμή και Radio Gamma – Γιάννη Γεωργόπουλο). Επίσης στην εκπομπή μίλησε και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης ευχαριστώντας την ΕΡΤ που για μία ακόμα φορά όπως χαρακτηριστικά είπε αγκαλιάζει με τέτοιες πρωτοβουλίες φοιτητές που έχουν «το μεράκι» και που εθελοντικά ασχολούνται με τα ερτζιανά.

Ο κος Παπαδάκης τόνισε ακόμα την πολυετή στήριξη της ΕΡΤ Πάτρας στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα και εξέφρασε την ελπίδα η σύμπραξη αυτή να συνεχιστεί…

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα