Παρουσίαση βιβλίου Θ. Δάλμαρη στην Τρίπολη

18:09 19/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη» είναι ο τίτλος βιβλίου του Αρκάδα Θεόδωρου Δάλμαρη, που παρουσιάστηκε, χθες το βράδυ, σε ειδική εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης΄.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Τριπόλεως, ενώ την δράση στήριξε και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης.

Ομιλητές της βραδιάς ήταν οι Δημήτρης Κλούρας (δικηγόρος, τ Γ.Γ.Υπ.

Οικονομικών), Περικλής Νεάρχου (πρέσβυς ε.τ.), Δημήτρης Συμεωνίδης (συντονιστής και παρουσιαστής προγράμματος, βιβλίο τέχνη και πολιτισμός, του RADIO SYMPAN).

Διάβασε ο Γιώργος Βλάσης (φιλόλογος, Αντιπρόεδρος ΦΟΤ), ενώ συντόνισε ο Νίκος Τούντας (πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας).

Υπήρξαν χαιρετισμοί (εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Τριπόλεως, κ. Δ. Παυλής) και παρεμβάσεις, ενώ μετά την ομιλία του συγγραφέα, ακολούθησε συζήτηση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Θεόδωρος Δάλμαρης (φωτό), βρέθηκε και στο στούντιο της ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 fm), όπου και έδωσε συνέντευξη στην «Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα» του σταθμού. Μιλώντας για το μήνυμα–προτροπή, του βιβλίου με τις ωδές, ο κ. Δάλμαρης, μεταξύ άλλων, τόνισε: » Μόνο η συνειδητοποίηση δια της γνώσης θα σώσει τον κόσμο απ’ την πτώχευση που έχει επιβάλλει το κεφάλαιο, οι τράπεζες, οι ολιγάρχες και η παγκοσμιοποίηση».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα