Πανσερραϊκός: «Βούλιαξε» στον κάμπο

19:47 19/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η κατρακύλα του Πανσερραϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Football league συνεχίστηκε σήμερα στο Αλκαζάρ όπου η Σερραϊκή ομάδα γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 3-0. Οι «κόκκινοι» έφτασαν τα έντεκα γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος κι έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ εθνική κατηγορία, να πανηγυρίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Απόλλων Λάρισας

είχε χάσει μέχρι και από τον Αχαρναϊκό. Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να προβληματίζει, ιδιαίτερα από τον πολύ εύκολο τρόπο που δέχεται τα γκολ και τώρα περιμένει, σύμφωνα με το επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebοοκ, ένα ηλεκτροσόκ ενώ οι φίλαθλοι στον ίδιο διαδικτυακό χώρο εξέφρασαν την απογοήτευση και αγανάκτηση τους με εκφράσεις όπως «Έλεος, κρίμα, ξυπνήστε» κ.α.

Η ομάδα έχει τη δυνατότητα και επιβάλλεται στα επόμενα τρία παιχνίδια να κάνει το 3Χ3 με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (το Σάββατο στις Σέρρες), θα πάρει τους βαθμούς χωρίς αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό και εντός έδρας με τη Βέροια.

Το φιλμ του αγώνα:

2ο Σουτ από τον Μαυριά, μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ρίστιτς.

18ο Συρτό σουτ του Δούμτσιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δοκάρι.

35ο Σέντρα του Κουρτετσιώτη από δεξιά, ο Σαχινίδης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

47ο ΓΚΟΛ! 1-0! Μετά την σέντρα του Κουρτετσιώτη, ο Σαχινίδης άφησε την μπάλα να περάσει και ο πρώην παίκτης του Εθνικού Γαζώρου, Σωτήρης Τσιλούλης με πλασέ άνοιξε το σκορ.

71ο ΚΟΚΚΙΝΗ! Ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τζέσι Φουσού με 2η κίτρινη κάρτα.

75ο ΓΚΟΛ! 2-0! Μετά από λάθος από τους κεντρικούς αμυντικούς του Πανσερραϊκού, ο Σαχινίδης κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον αμαρκάριστο 21χρονο Δημήτρη Μαυρία που έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

79ο ΓΚΟΛ! 3-0! Μετά από σέντρα του Κουρτετσιώτη ο 31χρονος Βασίλης Σαχινίδης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ρίστιτς κι έκανε το 3-0.

80ο Δυνατό σουτ του Σκούπρα, έδιωξε σε κόρνερ ο Ρίστιτς!

90ο Ο Σαχινίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ρίστιτς, έκανε το πλασέ, ο Σέρβος τερματοφύλακας απέκρουσε τη μπάλα, ο Σουλίδης πήγε να τον περάσει αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν τη μπάλα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν.Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτετσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β, Αγροδήμος, Μαυριάς, Διβανές(57ο Ιβανίδης), Σαχινίδης, Τσιλούλης(83ο Σουλίδης), Βουτσιάς(69ο Σάββας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Φουσού, Παπουτσογιαννόπουλος(66ο Καπτέλι), Τσιμίκας, Πόζογλου, Δούμτσιος(66ο Ρούτσης), Γκούρτσας

Ντεμπούτο με τα χρώματα του Απόλλωνα έκανε ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, ο 2οχρονος Παναγιώτης Παϊτέρης που είναι ανιψιός του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη!

Περικλής Αμανατίδης: «Aυτό που δικαιούμασταν»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Απόλλωνα κι υπογράμμισε πως η ομάδα του πήρε αυτό που δικαιούταν. Αναλυτικά ο Περικλής Αμανατίδης είπε: «Για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό χωρίς να είμαστε καλοί. Νομίζω όμως στη συνέχεια δεν ανταπεξήλθαμε στο παιχνίδι. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Η έκταση του σκορ έχει να κάνει περισσότερο στην εικόνα που θα δείξουμε στο επόμενο ματς και θα φανεί αν θα αντιδράσουμε ή όχι σαν ομάδα και σαν προσωπικότητες. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μία συνολική προσπάθεια κάτι που εμείς δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Ήταν δίκαιη. Εμείς θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια, αφού όμως λύσουμε πρώτα τα δικά μας θέματα». Στην ερώτηση γιατί δεν έρχονται για την ομάδα του τα αποτελέσματα είπε: «Είχαμε και στα τρία παιχνίδια καλύτερη απόδοση και πιστεύω πως είναι θέμα συγκέντρωσης όταν καταφέρνεις να προηγηθείς, αλλά όχι να κρατήσεις το σκορ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία βαθμολογική πίεση και δεν είναι καλό βαθμολογικό μονοπάτι. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση, αυταπάρνηση, προσπάθεια και ομαδικότητα. Εμείς αυτά σήμερα δεν τα είχαμε. Αυτά είναι τα ζητούμενα για εμάς, αν θέλουμε το Σάββατο σε ένα παιχνίδι που δίνεται η ευκαιρία να δοθεί κάποια απάντηση και για να ξαναδεί η ομάδα την κατηγορία με αυτό το σκεπτικό»

Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα