Παναγιώτης Διλμπέρης: «Τέσσερις με πέντε μεταγραφές»

21:05 4/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάποια σημεία από την έκθεση που θα παραδώσει στη διοίκηση αποκάλυψε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Κισσαμικό (1-1).

Ο 42χρονος προπονητής δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα παραμείνει στην ομάδα τονίζοντας όμως ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αναλυτικά ο προπονητής του Πανσερραϊκού δήλωσε:

-Για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας:

«Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο είχε μεγάλο ενδιαφέρον στο κομμάτι της τακτικής και της στρατηγικής, εκεί όπου φαίνεται ότι εμείς ελέγξαμε κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αλλάξανε οι

ρόλοι. Για εμάς είναι το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά τα οποία κατάφεραν μέσα σε ένα δύσκολο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Football League, αλλά και γενικότερα, να σώσουν την ομάδα και σχετικά νωρίς. Τα ίδια συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω και στον φίλο μου τον Σπύρο (Μπαξεβάνο) για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε φέτος και την επίτευξη των στόχων τους και για το αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάζει και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι και να ευχηθώ η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

-Για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε και για τη νέα σεζόν:

«Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα σαν προπονητής να βάλω ένα 16χρονο (Γιαξής), το οποίο είδατε αγωνιστικά ότι είναι ένα παιδί που αξίζει πάρα πολλά, έχει το μέλλον μπροστά του με τη βοήθεια του Θεού. Κι άλλα παιδιά, πάρα πολλά μικρά, σχεδόν όλοι οι νεαροί έπαιξαν. Αυτό το δικαίωμα μας το έδωσε το γεγονός ότι είχαμε διασφαλίσει τη σωτηρία πολύ πιο νωρίς. Όταν έχεις αυτή τη δυνατότητα το κάνεις. Ταυτόχρονα μέσα σε αυτή την ομάδα φτιάχτηκε ένας ποδοσφαιρικός κορμός. Αν θέλει αυτή η ομάδα να πάει καλύτερα τη νέα χρονιά –σύμφωνα με την έκθεση που θα δώσω εγώ- θα χρειαστεί 4-5 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι στην ενδεκάδα. Συζητήσεις δεν έχουν γίνει, υπάρχουν θέματα που αφορούν πρώτα απ’ όλα την ίδια την ομάδα. Εγώ έχω πάρει τις δικές μου αποφάσεις τις οποίες όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να τις ανακοινώσουμε και να πούμε κάτι περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα