Παναγιώτης Διλμπέρης: «Οι παίκτες έβγαλαν πάθος και δύναμη» (φωτορεπορτάζ)

02:36 27/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πάθος και τη δύναμη που έβγαλαν οι παίκτες του στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε 1-0 στην Ελευσίνα και o προπονητής του, Παναγιώτης Διλμπέρης είπε: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, όπου θα ήταν απίθανο για κάθε ομάδα να καταφέρει να παίξει ένα ορθολογικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο ένα γκολ προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση, αφού και οι δύο ομάδες

είχαν ευκαιρίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο δούλεψαν πάρα πολύ, έβγαλαν πάθος και δύναμη. Σε κάποιες στιγμές έλειπε το καθαρό μυαλό, αφού θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας στα σημεία που ο αντίπαλος πίεζε αρκετά. Το γκολ ήρθε σε ένα σημείο που δεν έμενε αρκετός χρόνος και ήταν πιο εφικτό να το ελέγξουμε με περισσότερη άνεση το παιχνίδι. Σημαντική νίκη για εμάς στην έναρξη του πρώτου γύρου, η οποία έρχεται να γίνει η τρίτη στη σειρά και να ανατρέψει ουσιαστικά το κακό προηγούμενο διάστημα που υπήρχε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελευσίνας και τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τους».

Ρούτσης γκολ και… άντε να τον πιάσεις τώρα.

Γιώργος Βαζάκας: «Δεν περιμέναμε την ήττα»

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού Γιώργος Βαζάκας είπε: «Σήμερα πληρώσαμε το νόμο του ποδοσφαίρου. Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη όπως έπρεπε και μετά την ισοπαλία που πήραμε στον Εύοσμο χρειαζόμασταν τη νίκη για να πλησιάσουμε τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Η νίκη ήταν αυτοσκοπός. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά ένα λάθος στο 89ο λεπτό το πληρώσαμε και εκεί που ήταν να πάρουμε έστω έναν πόντο, χάσαμε το ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όταν παίζεις με το μαχαίρι στον λαιμό κάθε λάθος το πληρώνεις. Δεν θα τα παρατήσουμε. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, δείχνουν πως έχουν πίστη και παρότι έχουμε ένα πρόβλημα στο γκολ υπάρχουν 16 παιχνίδια μπροστά μας να παλέψουμε και ευελπιστώ στο τέλος να σωθούμε. Ήταν ήττα που δεν την περιμέναμε γιατί η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια».

Το καλό κλίμα σε μια ομάδα φαίνεται από τους πανηγυρισμούςΔεν έχασε… κεφαλιά ο ΓκούρτσαςΚυρίαρχος των… αιθέρων ο ΡίστιτςΟι παίκτες του Πανσερραϊκού ήταν και σήμερα αποφασισμένοι (Καψάλης και Σιάκκας)Ξεκίνησαν μικροί από τον Πανσερραϊκό και πλέον είναι οι πιο έμπειροι, Βοσκόπουλος, Γκούρτσας και ΡούτσηςΗ χαρά και η… απογοήτευση

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα