Πάλη στην άμμο: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Α.Π.Σ. Καλών Δένδρων

22:05 22/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2017 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο (Beach Wrestling) αναδείχθηκε ο Α.Π.Σ. Καλών Δένδρων.

Ο σύλλογος των Καλών Δένδρων με μεγάλη παράδοση στην πάλη κατέκτησε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο το οποίο διεξήχθη στην παραλία Κατερίνης με συμμετοχή 300 αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα. Η επιτυχία του Σερραϊκού συλλόγου αποκτά

μεγαλύτερη αξία αφού τέσσερις αθλητές του εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Τουρκία. Οι αθλητές είναι ο ολυμπιονίκης Απόστολος Τασκούδης (από τους κορυφαίους αθλητές πάλης στην άμμο στον κόσμο), ο Νίκος Αρουζμανίδης, ο Δημήτρης Ακριτίδης και ο Χρήστος Σαμαρτζίδης. «Φέτος συμμετείχαμε για τρίτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το πιστεύαμε ότι θα είμαστε πρωταθλητές αφού δουλέψαμε εντατικά όλο το προηγούμενο διάστημα ενώ και οι αθλητές μας έχουν μεγάλες δυνατότητες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Χρήστος Γάτσιος που μαζί με τον Τρύφωνα Κασάπογλου αποτελούν το τεχνικό δίδυμο του συλλόγου των Καλών Δένδρων.

Ο Α.Π.Σ. Καλών Δένδρων αναδείχθηκε πρωταθλητής στους άνδρες με 31 βαθμούς, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Παλαιστικός Σύλλογος Ευρωπού «Καραγιάννης» με 24 βαθμούς και την τρίτη ο Π.Σ. Ευκαρπίας με 24 βαθμούς.

Ο 6ος Ολυμπιονίκης των 66 κ. της ελευθέρας του 2004 Απόστολος Τασκούδης κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ με τις περισσότερες κατακτήσεις μεταλλίων στο άθλημα της πάλης στην άμμο (με δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Αποτελέσματα Ανδρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμοΚατ. βάρουςΘέσηΑθλητήςΣωματείο70 κιλά1οςΤΑΣΚΟΥΔΗΣ ΑπόστολοςΑ.Π.Σ. Καλών Δένδρων2οςΑΡΟΥΖΜΑΝΙΔΗΣ ΝικόλαοςΑ.Π.Σ. Καλών Δένδρων3οςΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦώτιοςΠ.Σ.Φ. Καλλιθέας «Άτλας»3οςΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΑθανάσιοςΠαλαιστικός Σύλλογος Ευρωπού «Καραγιάννης»80 κιλά1οςΚΟΥΛΟΥΧΙΔΗΣ ΓεώργιοςΑ.Σ. Άρης Θεσσαλινίκης2οςΚΑΠΟΓΛΟΥ ΠαύλοςΠ.Σ. Ευκαρπίας3οςΟΚΡΟΠΙΡΙΤΖΕ ΔημήτριοςΓ.Α.Σ. Ολύμπιοι Κατερίνης3οςΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘεόδωροςΠ.Σ. Ευκαρπίας90 κιλά1οςΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘεοδόσιοςΠαλαιστικός Σύλλογος Ευρωπού «Καραγιάννης»2οςΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ ΔημήτριοςΠ.Α.Ο.Κ.3οςΠΕΤΡΙΔΗΣ ΧρήστοςΠ.Σ. Ευκαρπίας3οςΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΧρήστοςΑ.Π.Σ. Καλών Δένδρων+90 κιλά1οςΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙωάννηςΠ.Σ.Φ. Καλλιθέας «Άτλας»2οςΙΜΠΙΖ ΝιάζιΑ.Σ. Κομοτηνής «Δημοκρίτειο»3οςΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔημήτριοςΑ.Π.Σ. Καλών Δένδρων3οςΤΣΙΦΙΔΑΣ ΙωάννηςΠ.Ο. Σερρών Διογένης

Πηγή: ΕΛ.Ο.Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα