Π. Σαρχώσης : Ζημιές στην αμπελοκαλλιέργεια και δενδροκαλλιέργειες

11:53 5/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Τυρνάβου στο αίτημα των αγροτών για δηλώσεις ζημιάς των καλλιεργητών που επλήγησαν από τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών.

Αυτό επεσήμανε στην ΕΡΤ Λάρισας ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος δήλωσε ότι «από τη στιγμή που μας αναφέρθηκαν ζημιές στις καλλιέργειες του δήμους μας από τον καύσωνα , επικοινωνήσαμε με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας Μιχάλη Λιόντο, ώστε οι ανταποκριτές του

Οργανισμού στον Τύρναβο να προχωρήσουν στη σχετική αναγγελία, όπως και έγινε. Οι ζημιές με μια πρώτη εκτίμηση είναι μεγάλες . Μιλάμε για ζημιές στην αμπελοκαλλιέργεια και δενδροκαλλιέργειες, ροδάκινα, αχλάδια και ελιές».

Σχετικά με τις οφειλές καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΤ ο κ. Σαρχώσης υποστήριξε ότι «προσπαθούμε να κάνουμε ένα συμμάζεμα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τυρνάβου όπου υπάρχουν χρέη καταναλωτών τουλάχιστον 15ετίας. Η επιχείρηση με κατανόηση προσπαθεί να ενημερώσει του καταναλωτές ότι μπορούν να προβούν σε ρυθμίσεις και να προχωρήσουν σε πληρωμές η και διακανονισμό των οφειλών τους. Από την πλευρά μας επιδιώξαμε και πετύχαμε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικό νερό σε καλή τιμή και χωρίς περιορισμούς στην κατανάλωση. Οι καταναλωτές έχουν την υποχρέωση να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα η επιχείρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα