Π. Αμανατίδης: «Θετικό το μήνυμα από… Αγρίνιο»

01:23 27/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η θετική εικόνα του Πανσερραϊκού στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μπορεί να αποτελέσει μια καλή τονωτική ένεση για τους «κόκκινους» ενόψει το αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Αυτό τόνισε ο Περικλής Αμανατίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού είπε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα ειδικά στο γήπεδο της, που θα μας πίεζε, θα δημιουργούσε πολλές

φάσεις κι έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, έχοντας σίγουρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση ενώ έπρεπε να κάνουμε λίγα λάθη αλλά συγχρόνως έπρεπε να κοιτάξουμε και το δικό μας παιχνίδι κι έτσι όσο μπορούμε κι εμείς οργανωμένα και με την μπάλα στα πόδια να βγούμε όπως πρέπει να βγει μια ομάδα για να πετύχει κάτι. Νομίζω ότι στο πρώτο δεκάλεπτο αδικήσαμε τον εαυτό μας, δεχθήκαμε ένα γκολ επειδή ουσιαστικά είχαμε τοποθετηθεί αρκετά πίσω χωρίς να πρέπει, μετά όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι δείξαμε κι εμείς κάποια καλά στοιχεία. Βέβαια, πάντα απέναντι σε μια ομάδα η οποία σαφώς είναι πολύ ποιοτική, με καλούς παίκτες, με βάθος στον πάγκο, με παραγωγή παιχνιδιού, με πολλά στοιχεία σύγχρονης και καλής ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το ίδιο τέμπο που τελείωσε το πρώτο, εμείς με μια καλή εικόνα, προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, παίξαμε, νομίζω ότι κάποια στιγμή αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος αν θα κάνουμε κάποιες επιθέσεις περισσότερες ίσως πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό κράτησε δέκα λεπτά, μέχρι που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, το οποίο ουσιαστικά δεν μας επέτρεψε από αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τίποτα. Κρατάμε όμως πάρα πολύ αυτή τη συγκέντρωση που είχαμε, την οργάνωση στο παιχνίδι μας και το γεγονός ότι μας βοήθησαν και παίκτες που δεν περιμέναμε, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πανσερραϊκός μέρα με τη μέρα θα γίνεται δυνατός. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μήνυμα, μια πολύ καλή ένεση για την ομάδα μου για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχοντας τη θετική πλευρά και τη θετική εικόνα, μια ομάδα που στο γήπεδο της θα είναι εντελώς διαφορετική και πιστεύουμε πάρα πολύ σε ένα καλό ξεκίνημα».

Μάκης Χάβος: «Ήρθε να παίξει μπάλα»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες του Πανσερραϊκού που σε αντίθεση με άλλες ομάδες που πάνε στο Αγρίνιο δεν κλείστηκε στην άμυνα αλλά προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Μάκης Χάβος είπε: «Εύχομαι πραγματικά καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό, αξίζει να του πω ένα μπράβο, γιατί αν και είναι μια ομάδα Β εθνικής ήρθε μέσα στο Αγρίνιο και προσπάθησε τουλάχιστον να παίξει ποδόσφαιρο κι όχι να κλειστεί πίσω στα τελευταία δέκα έξι μέτρα».

Δημήτρης Κυριακίδης: «Για τις πρώτες θέσεις ο Πανσερραϊκός»

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για την πρώην ομάδα του, τον Πανσερραϊκό. Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας είπε: «Με δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός έχει, αν δεν κάνω λάθος, μόλις ένα επίσημο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έδειξε πολύ καλή εικόνα και καλά στοιχεία. Έχει έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές, με κάποιους από τους οποίους έχω παίξει και μαζί όπως ο Βοσκόπουλος και ο Ρούτσης, έχει έναν αξιότιμο προπονητή και πιστεύω ότι θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις στη Football League, αν συνεχίσει έτσι. Σίγουρα αν είχε παραπάνω παιχνίδια στα πόδια του, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Βέβαια ο Παναιτωλικός είναι μία κλάση πάνω, αλλά και πάλι μου άρεσε ως ομάδα».

Συλλυπητήρια στον Αϊβαζίδη

Την απώλεια της μητέρας του θρηνεί ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού Δημήτρης Αϊβαζίδης με την ΠΑΕ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση. «Η οικογένεια μας εδώ στον Πανσερραϊκό εύχεται σύσσωμη συλλυπητήρια στον Γενικό Αρχηγό μας Δημήτρη Αϊβαζίδη για τον χαμό της μητέρας του».

«Ευχαριστώ» σε Νίκο Κατσαβάκη

Κάλιο αργά παρά ποτέ και μετά από ενάμιση μήνα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαρίστησε τον Νίκο Κατσαβάκη για την βοήθεια που πρόσφερε στο σύλλογο(και πέρυσι αλλά και φέτος το καλοκαίρι στην πιο δύσκολη στιγμή της ομάδας στην ιστορία της). Η Σερραϊκή ΠΑΕ είχε ευχαριστήσει τον απερχόμενο προπονητή Σάκη Αναστασιάδη και χθες έπραξε το ίδιο (έστω και ετεροχρονισμένα) και για τον συνεργάτη του, τον Νίκο Κατσαβάκη. Βέβαια η ανακοίνωση «μιλάει» για τη νέα διοίκηση του συλλόγου και αυτή είναι: «Η νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Νίκο Κατσαβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα