Ορεστιάδα: Αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης της κακοποίησης των 3 και 5 ετών αγοριών από τον σύντροφο της μητέρας τους

14:15 24/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου του 2017, στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Ν. Ορεστιάδας, εισάγεται η υπόθεση του βάναυσου ξυλοδαρμού και κακοποίησης που υπέστησαν τα δύο αδερφάκια ηλικίας τριών και πέντε ετών τον περασμένο Μάρτιο, από τον 34χρονο σύντροφο της μητέρας τους, στο σπίτι του όπου διέμεναν με τον ίδιο και τη μητέρα τους, στην περιοχή τέρμα Άβαντος της Αλεξανδρούπολης.

Τα δύο παιδιά είχαν μεταφερθεί διαδοχικά, στο Π.Γ.Ν.Α. Αλεξανδρούπολης. Αρχικά, διακομίστηκε το πεντάχρονο αγόρι σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια ο τρίχρονος αδερφός του με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Ο τρίχρονος

βρέθηκε σε μία κρύπτη ενός τοίχου, από αστυνομικούς που διενεργούσαν έλεγχο στην οικία του 34χρονου, λίγες ώρες μετά από την διακομιδή του πρώτου παιδιού . Τότε, παρά το γεγονός ότι ο φερόμενος δράστης και η μητέρα τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αποδίδοντας τες ο ένας τον άλλον, είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ οι γονείς του 34χρονου, που διέμεναν σε διπλανή οικεία , αντιμετώπισαν την κατηγορία της παράλειψης λύτρωσης κινδύνου ζωής, όμως στη συνέχεια απαλλαχθήκαν με βούλευμα. Μεταξύ των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης, αναμένεται να είναι και οι γιατροί που παρέλαβαν την ημέρα εκείνη στο ΠΓΝΑ Αλεξανδρούπολης, τα δύο παιδιά.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα