«Οικογένεια Μπέιλι» -τριακοστό έβδομο & τριακοστό όγδοο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

06:32 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση, το τριακοστό έβδομο και το τριακοστό όγδοο επεισόδιο της οικογενειακής δραματικής σειράς «Οικογένεια Μπέιλι» (Wind at my back), παραγωγής Καναδά 1996-2001, την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, στις 3 το μεσημέρι.

Δημιουργός: Κέβιν Σάλιβαν

Παίζουν: Σίρλεi Ντάγκλας, Κάθριν Γκρίνγουντ, Ντίλαν Πρόβενσερ, Τάιρον Σάβετζ, Τζέιμς Κάρολ, Ρόμπιν Κρεγκ, Ντέιλιν Έρβιν, Λιν Γκρίφιν, Νταν

ΜακΝτόναλντ

Υπόθεση: Το οικονομικό κραχ της δεκαετίας του ’30 προκαλεί τη χρεοκοπία της επιχείρησης των Μπέιλι και τους οδηγεί στο μικρό χωριό Μπέντφορντ, στο Νότιο Οντάριο. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους όμως, ο Τζακ Μπέιλι πεθαίνει απροσδόκητα και η οικογένεια βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη θέση. Η χήρα, άστεγη και χρεοκοπημένη Χάνι Μπέιλι αναγκάζεται τότε ν’ αφήσει τα παιδιά της σε συγγενείς. Σκοπός της είναι να συγκεντρωθεί στο «χτίσιμο» μιας καινούργιας ζωής, ώστε να ενώσει και πάλι την οικογένεια. Και καθώς η δεκαετία του ’30 δείχνει τα δόντια της, οι ήρωες αντιμετωπίζουν τη μία δυσκολία μετά την άλλη, αποκομίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμα μαθήματα.

Επεισόδιο 37ο: ««Μαραθώνιος». Υποδεχόμενοι το 1934, οι κάτοικοι του Νιου Μπέντφορντ ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σ’ έναν μαραθώνιο χορού. Όταν η Μέι φεύγει από την πόλη για να φροντίσει μια άρρωστη εξαδέρφη από το Κέιπ Μπρέτον και η Ντόρις ανακοινώνει ότι θα περάσει τις γιορτές στη Νέα Υόρκη, οι εναπομείναντες ξεκινούν ετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός. Η Γκρέις ζητάει από τον Όλι να γίνει ο παρτενέρ της, αλλά διαπιστώνει ότι εκείνος ενδιαφέρεται πλέον για τη Μάρτζορι. Τελικά, ζευγαρώνει με τον Τζιμ Φλετ που, ενώ πενθεί τη νεκρή σύζυγό του, αποφασίζει να δεχτεί για να ενταχθεί στην κοινωνική ζωή του Νιου Μπέντφορντ. Ο Χαμπ και η Άλις πρόκειται να λάβουν μέρος. Η Τόπι πείθει τον Άρτσι να γίνουν ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν ξέρει να χορεύει. Ο μαραθώνιος αρχίζει και μοιάζει ατελείωτος, δίνοντας την ευκαιρία στα ζευγάρια να γνωριστούν καλύτερα και να μιλήσουν για τα πιο κρυφά τους όνειρα.

Επεισόδιο 38ο: «Μία αποστολή για τη Χάνι». Η παλιά έχθρα ανάμεσα στη Χάνι και τη Μέι αναζωπυρώνεται. Η προσπάθεια της Χάνι να βοηθήσει μια οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη προκαλεί την αποδοκιμασία της Μέι και επιφέρει συνέπειες. Βλέποντας στη Νόρμα μια εκδοχή του εαυτού της από την εποχή του θανάτου του Τζακ, η Χάνι αποφασίζει να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο. Όταν η Νόρμα και τα δύο παιδιά της αρρωσταίνουν, η Χάνι αναλαμβάνει καθήκοντα νοσοκόμας. Η αρρώστια αποδεικνύεται μεταδοτική και θανατηφόρα και η Χάνι καταλήγει σε καραντίνα στο διαμέρισμα της οικογένειας. Η Μέι εκφράζει τα πραγματικά της συναισθήματα για τη Χάνι, όταν μαθαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να μην επιβιώσει της ασθένειας.

The post «Οικογένεια Μπέιλι» -τριακοστό έβδομο & τριακοστό όγδοο επεισόδιο στην ΕΡΤ2 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα