«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:35 16/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 51ο και το 52ο επεισόδιο του έκτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς

σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 51ο. Η Ντιάνα προσπαθεί να ξεπεράσει τη ρήξη στη σχέση της με τον Σαλβαδόρ, αλλά δεν είναι εύκολο. O Γκαμπριέλ αναγκάζει την Αντόνια να ζητήσει συγγνώμη από την Σολεντάντ επειδή μαρτύρησε τη σχέση της με τον Σαλβαδόρ στην Ντιάνα.
Ο Κάρλος και ο Σίρο συνεχίζουν να σχεδιάζουν το γύρισμα ταινίας, χωρίς όμως να διαθέτουν το σενάριο και η έκπληξη θα έρθει από την πρωταγωνίστριά τους.
Η Σίλια μαθαίνει ότι η Φλόρα απέσυρε τελικά τις κατηγορίες και άρα μπορεί να επιστρέψει στο σχολείο. Μαζί με την Αουρόρα γιορτάζουν τη χαρμόσυνη είδηση, όμως κάτι σκιάζει την ευτυχία τους.

Επεισόδιο 52ο. Ο δον Ρικάρντο αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα φορτηγά του εργοστασίου για να μεταφέρει την πυρίτιδα που πρέπει να παραδοθεί στα γερμανικά υποβρύχια. Ο Μπενζαμίν τον προειδοποιεί για τα μεγάλα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο εργοστάσιο και η Ντιάνα καλείται να τα βγάλει πέρα και να υποστεί τις φοβερές συνέπειες.
Η Αουρόρα ζητά από τον Βελάσκο να είναι πιο επιεικής με την Σίλια, όμως εκείνος της μιλά για τα προβλήματα που έχει με τον πατέρα του και τους συναδέλφους του. Η Μαρίνα ζηλεύει την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ινές και τον Κριστόμπαλ.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα