«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:03 4/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 61ο και το 62ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια

ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 61ο. Η Φραντζέσκα ζητά τη βοήθεια της Μπιάνκα για να πληρώσει το δικηγόρο. Εκείνη της δίνει εν αγνοία του Ροδόλφο ένα κόσμημα της δόνα Ντολόρες για να το πουλήσει. Ο Ροδόλφο κατηγορεί τον Εμίλιο ότι είπε την αλήθεια στην Μπιάνκα για στον Κριστόμπαλ.
Ο Μπενζαμίν ενημερώνει την Ντιάνα ότι ο δον Ρικάρντο απολύει εργάτες, ωστόσο κάτι ακόμα πιο σοβαρό συμβαίνει και προξενεί φοβερές τύψεις στην Ντιάνα και στον Σαλβαδόρ: οι Γερμανοί επιτέθηκαν στο Βέλγιο με αέριο χλωρίου, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές. Ο Βελάσκο ενημερώνει τη Σίλια ότι ανακάλυψε ένα σκοτεινό μυστικό στο παρελθόν της Μαρίνα: είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η Μαρίνα είναι η δολοφόνος και πρέπει να βρεθούν αποδείξεις για την καταδίκη της, όμως το ίδιο βράδυ η ίδια εμφανίζεται στο σπίτι της Σίλια για δείπνο!

Επεισόδιο 62ο. Μετά την επίθεση με βόμβες χλωρίου στο Βέλγιο, ο Ροδόλφο εμφανίζεται στον Τύπο ως συνεργάτης των Γερμανών, γεγονός που κλονίζει την πολιτική του καριέρα και τον οδηγεί σε απόγνωση. Ο Μπενζαμίν ενημερώνει την Ντιάνα ότι λόγω των απολύσεων δεν θα μπορέσουν να παραδώσουν την παραγγελία στο παλάτι έγκαιρα, εκτός αν κάνουν διπλές βάρδιες, εναντίον των οποίων η Ντιάνα αγωνίστηκε στη διάρκεια της απεργίας.
Στο μεταξύ, ο δον Ρικάρντο αποφασίζει να στείλει την Ελίσα και τη Σοφία σε ένα απομονωμένο μέρος για να κρύψει την εγκυμοσύνη της Ελίσα, λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα