«Οι έξι αδελφές» – 23ο και 24ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:20 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 23ο και 24ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα),

Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 23ο: «Πλατωνικός έρωτας»

Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ αποφασίζουν να δράσουν για να αποτρέψουν τα σχέδια του Δον Ρικάρντο για το εργοστάσιο: πρέπει να τον κάνουν να πιστέψει ότι τα «Υφάσματα Σίλβα» παρουσιάζουν σημαντική μείωση στις παραγγελίες. Ο Δον Ρικάρντο όμως, δεν είναι αφελής, ώστε να πιστέψει κάτι τέτοιο και συνεχίζει τις ραδιουργίες του με σκοπό να καταστρέψει την επιχείρηση. Ο Μιγκέλ έχει αμφιβολίες για την πραγματική αιτία της καθυστέρησης της Πέτρα να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Γκαμπριέλ υποφέρει, βλέποντας τη Φραντζέσκα μαζί με τον Δον Λούις. Ωστόσο, όλα αυτά τα προβλήματα επισκιάζονται από το σοβαρό τραυματισμό ενός πολύ αγαπημένου μέλους του σπιτιού, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στις αδελφές.

Επεισόδιο 24ο: «Χλωροφόρμιο»

Ο Κριστόμπαλ βρίσκει τον τρόπο με τον οποίο οι αδελφές Σίλβα θα μπορούσαν να ξεφύγουν από την παγίδα που έχει στήσει ο Δον Ρικάρντο, για να καταστρέψει τα «Υφάσματα Σίλβα». Ο Σαλβαδόρ διαδραματίζει ενεργό ρόλο σ’ αυτή τη λύση. Στο μεταξύ, η υγεία της Ροζαλία επιδεινώνεται και ο Κριστόμπαλ πηγαίνει να την επισκεφτεί, παραβιάζοντας έτσι την εντολή του αδελφού του Ροδόλφο, να μην πλησιάσει ξανά το σπίτι των Σίλβα.
Ο Ροδόλφο αισθάνεται ένταση στην πρώτη συνάντηση μεταξύ της δόνα Ντολόρες και της Βικτόρια, αν και η νεαρή κοπέλα καταφέρνει να σταθεί στο ύψος της επιβλητικής αρχόντισσας των Λοϊγκόρι. Μία άλλη αμήχανη συνάντηση είναι αυτή που προτείνει στη Σίλια η Πέτρα, που θέλει να τη γνωρίσει σ’ έναν ξάδελφο του Μιγκέλ. Η Αντέλα αρχίζει να δέχεται ανθοδέσμες από μυστηριώδη θαυμαστή: υποπτεύεται ότι είναι ο Χερμάν, ενώ η Φραντζέσκα πρέπει να πάει στο θέατρο με τον Δον Λουίς το ίδιο βράδυ που εμφανίζεται στο Αμπιγκού. Θα τα προλάβει όλα;

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
καντελα σερατ
Τυχαία Θέματα