Ο Τρύφων Πλαστάρας επικεφαλής ψηφοδελτίου ΟΕΒΕΜ στις Επιμελητηριακές Εκλογές

12:05 1/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον Τρύφωνα Πλαστάρα κατεβαίνει στις Επιμελητηριακές εκλογές, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν, η ΟΕΒΕΜ. Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Βασίλης Τόπας, η Δώρα Καναβίτσα Γ.Γραμματέας και ο Γιάννης Φόβος, εκπρόσωπος Τύπου ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα Πλαστάρα. Επισήμαναν ότι σύσσωμο το Δ.Σ. στηρίζει την υποψηφιότητα Πλαστάρα και θα γίνει προσπάθεια να εκπροσωπηθούν στο ψηφοδέλτιο επαγγελματικές τάξεις που δεν ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒΕΜ.

Όπως τονίστηκε η απόφαση για να

κατέλθει με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Επιμελητηρίου η ΟΕΒΕΜ ελήφθη σε Γενική Συνέλευση ενώ σε διευρυμένο Δ.Σ. προχθές Δευτέρα αποφασίστηκε επικεφαλής να τεθεί ο κ. Πλαστάρας που είναι και πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ.

Ο τελευταίος εξουσιοδοτήθηκε να έλθει σε επαφή με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της Μαγνησία για να σχηματιστεί μια ευρεία επαγγελματική συμμαχία και ένας εκλογικός συνδυασμός μακριά από κόμματα και κηδεμονίες. Όπως τονίστηκε ο συνδυασμός θα αποτελείται από επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους που να ενδιαφέρονται πραγματικά για την παραγωγική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, βάζοντας πάνω από το ατομικό συμφέρον, αυτό των πολλών, το συμφέρον της κοινωνίας.

Επισήμαναν ότι τώρα ξεκινά ο διάλογος με τις παραγωγικές δυνάμεις της Μαγνησίας για να συνδιαμορφωθεί ένα πρόγραμμα δράσης με μακροχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα, το οποίο θα βασίζεται σε ρεαλιστικούς στόχους, εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και την δημιουργικότητα των επιχειρηματιών της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθούν επιτροπές που θα καταγράψουν τα πραγματικά προβλήματα ανά κλάδο, και θα προτείνουν προτάσεις και λύσεις που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Επιμελητηριακού Συνδυασμού. Οι επιτροπές θα είναι ανοιχτές να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν και πιστεύουν στο θεσμό του Επιμελητηρίου. Ένα θεσμό ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει “σημάδια κόπωσης” στα μάτια των ελεύθερων επαγγελματιών τόσο σε τοπικό όσο σε πανελλήνιο επίπεδο και δεν διαδραματίζει δυναμικά, ποιοτικά και στοχευμένα τον σημαντικότατο ρόλο για τον οποίο έχει συσταθεί.

Τέλος απηύθυναν σε όλους κάλεσμα να συμμετέχουν στο όραμά τους για ένα Επιμελητήριο ανοιχτό στους επαγγελματίες και τους Συλλόγους. “Με προτάσεις για την παραγωγικότητα, με εξωστρέφεια και δυναμική. Ένα Επιμελητήριο μπροστάρη στους αγώνες για την επιβίωση των επιχειρήσεων μας”.
Η εκδήλωση κοπής πίτας

Η ΟΕΒΕΜ πραγματοποιεί στις 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Volos Palace, την εκδήλωση κοπής πίτας ενώ θα παρουσιάσει και το δεύτερο μέρος της έρευνας για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων της Μαγνησίας που διεξήγε, μοιράζοντας σχετικό ερωτηματολόγιο. Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι όσοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν δωρεάν μέσω μπάνερ, εκείνη την ημέρα μπορούν να το κάνουν δωρεάν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα