Ο Τιριτόμπα πάει… Φεστιβάλ Πηνειού

17:25 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τέσσερις μέρες δίπλα στο ποτάμι, με τις κούκλες κατά γης και το μυαλό στα αστέρια, ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στο Φεστιβάλ Πηνειού.

Με πολλή μουσική, άκρως φεστιβαλική, κούκλες κεφάτες και τη φαντασία σκαρφαλωμένη στα δέντρα, σας περιμένει για να φτιάξετε μαζί του γαντόκουκλες και μαριονέτες, να μάθετε πού πήγε η μουσική και παρέα με το ξωτικό Μίρεσολ να χτυπήσει το κουδουνάκι για να ξεκινήσει η παράσταση και να κρυφτείτε στο πλήθος μεταμφιεσμένοι.
Στο τέλος, αν όλα πάνε καλά, θα διώξετε τον κακό λύκο που με την αγριοφωνάρα

του ταράζει τα τρία γουρουνάκια και σηκώνει… κύμα στο ποτάμι.
Ραντεβού με τον Τιριτόμπα στο Φεστιβάλ Πηνειού. Εκεί, στο ίδιο σημείο κοντά στη γέφυρα. Στο ξύλινο σπιτάκι. Όχι του παραμυθιού, το άλλο. Το γερό. Αυτό, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν συνέχεια… κουκλοθέατρο!

Όλες τι μέρες από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ.

-Τετάρτη 21/6 γαντόκουκλες και κουκλοθέατρο δρόμου.

-Πέμπτη 22/6 μαριονέτες και κουκλοθέατρο δρόμου.

-Παρασκευή 23/6 «Μα πού πήγε η μουσική;» παράσταση με γιγαντόκουκλες και υπαίθρια μουσική ζωγραφική με την Ολυμπία Τσαγιάννη που είναι ξωτικό μεν αλλά και εξαίσια μουσικός δε.

-Σάββατο 24/6 «Τα τρία γουρουνάκια» παράσταση με καλλίφωνα γουρούνια, φωνακλά λύκο, σπίτια που μιλάνε, ντέφια, κουδούνια, τύμπανα, καζού κι ένα σκόρπιο τσοπάνη που μαλώνει με την με τη πηνειοκουκλοπαίκτρια Φωτεινή Καλούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα