Ο θρυλικός «Μικρός Πρίγκιπας» στην ΕΡΤ2

01:18 5/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την οικογενειακή περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, παραγωγής Γαλλίας 2015, «Ο Μικρός Πρίγκιπας» (Le Petit Prince / Τhe Little Prince) έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00.

Οικογενειακή περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, παραγωγής Γαλλίας 2015.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Όσμπορν.

Σενάριο: Ιρίνα Μπριγκνούλ, Μπομπ Περσιτσέτι (βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Αντουάν

ντε Σεντ Εξιπερί).

Μουσική: Χανς Ζίμερ, Ρίτσαρντ Χάρβεϊ.

Διάρκεια: 102΄

Υπόθεση: Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια «Το Μικρό Κορίτσι», ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολέγιο της πόλης. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονά της, τον «Αεροπόρο».

Μόνη του διέξοδος λοιπόν, είναι ο παράξενος αλλά καλόκαρδος γερο-αεροπόρος, ο οποίος την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητά του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

Αυτή η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.

Το απόλυτο παιδικό παραμύθι του 20ού αιώνα, ο θρυλικός «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί, το αγαπημένο μυθιστόρημα μικρών και μεγάλων, μεταφέρεται αριστοτεχνικά στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Μαρκ Όσμπορν (γνωστός από τη σκηνοθεσία του «Kung Fu Panda») σε μία εντυπωσιακή παραγωγή κινούμενων σχεδίων που κόβει την ανάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα