Ο Π. Καμμένος στη Λέρο

10:59 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα εγκαίνια 12 οικιών, για το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, στο Λακκί και στο Παρθένι της Λέρου, παρέστη χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Τον υπουργό συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Τον υπουργό υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης

Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος της Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας.

Πριν από τα εγκαίνια, έκαναν αυτοψία στο βυθισμένο πλοίο «Βασίλισσα Όλγα», όπου ο ΥΠΕΘΑ έκανε κατάδυση και δεσμεύτηκε ότι θα το μετατρέψει σε μουσείο καταδυτικού τουρισμού για να γίνει επισκέψιμος χώρος.
Ο κ. Καμμένος, στα εγκαίνια των οικιών, μίλησε για την σημασία του νησιού με αφορμή την γεωπολιτική και στρατηγική του θέση, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του στη φιλοξενία των προσφύγων και μεταναστών.
Έστειλε γι’ άλλη μια φορά μήνυμα προς την γείτονα για τις συνεχείς προκλήσεις της, διαβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αποκρούσουν οποιαδήποτε επίθεση.
Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση και άλλων κτηρίων του νησιού που μπορούν ν’ αποκατασταθούν για διάφορους λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα