Ο Ορφέας που πέτυχε το… Σκοπό του

01:39 21/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Παρασκευής πέφτει η αυλαία στο 1ου τουρνουά μπάσκετ παμπαίδων που συνδιοργάνωσαν ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με την υποστήριξη της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Ένα τουρνουά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του Ορφέα Νέου Σκοπού έθεσαν τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ αλλά τα κατάφεραν κι έβαλαν τις βάσεις το τουρνουά να γίνει θεσμός για

το Νομό Σερρών. Άξιος συμπαραστάτης δίπλα τους ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά που έδειξε το πώς η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στηρίζει ανάλογες διοργανώσεις που ουσιαστικά προωθούν τον αθλητικό τουρισμό. Τα οφέλη του τουρνουά πολλά, αθλητικά και οικονομικά για το Νομό Σερρών.

Η ξενάγηση των μικρών καλαθοσφαιριστών ξεκίνησε από το κτίριο της περιφέρειας

Τα 200 παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο Νομό Σερρών μαζί με τους γονείς τους γνώρισαν την περιοχή των Σερρών που είναι σίγουρο ότι θα την ξαναεπισκεφθούν τα επόμενα χρόνια, έδωσαν για τέσσερις μέρες μια οικονομική ανάσα στην αγορά της πόλης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, μαγαζιά) και φυσικά τα συνεχόμενα παιχνίδια που ήταν τα περισσότερα σε υψηλό επίπεδο θα παρακινήσουν πολλά παιδιά να ασχοληθούν αλλά και να συνεχίσουν τον αθλητισμό με όλα τα σημαντικά οφέλη που έχει για ένα νέο παιδί αυτό. Ο Ορφέας Νέου Σκοπού πέτυχε και απέδειξε ότι με πάθος, με αγάπη, με εργατικότητα, με μεθοδικότητα μπορείς να βάζεις ψηλά τον πήχη και να πετυχαίνεις μεγάλους στόχους.

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά απένειμε τιμητική πλακέτα στο Νίκο Χατζηβρέττα για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό.Το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός 62-64 κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.Οι μικροί καλαθοσφαιριστές είδαν την πόλη από ψηλάΟ Νίκος Χατζηβρέττας με το Δήμαρχο Δημήτρη Νότα, τον Γιώργο Καράγκουτη και τον Χρήστο ΓκαβανόζηΗ σέλφι του Γιώργου Καράγκουτη με αθλητές του τουρνουάΣερραϊκές λιχουδιές γεύτηκαν οι μικροί καλαθοσφαιριστέςΟι παράγοντες του Ορφέα έφεραν μέχρι και… θάλασσα στις Σέρρες (από την πισίνα του ξενοδοχείου)Καράγκουτης και Γκαβανόζης ένωσαν Πανιώνιο (Καλαμπόκη) και ΆρηΤο πρόγραμμα της τελευταίας μέρας του τουρνουά

Keywords
Τυχαία Θέματα