Ο Ντάνιελ Κρεγκ, πιθανότατα, επιστρέφει ως «Τζέιμς Μπόντ»

12:22 6/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Άγγλος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών, Ντάνιελ Κρεγκ, φαίνεται πως είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο για την επιστροφή του ως πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει, πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, παρά να ενσαρκώσει για μια ακόμα φορά τον Πράκτορα 007, οι παραγωγοί της νέας ταινίας αποφάσισαν ότι ο προτεινόμενος, μέχρι πρότινος, πρωταγωνιστής, Τομ Χίντλστον είναι «πολύ ωραιοπαθής και όχι αρκετά σκληρός» για το ρόλο.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Page

Six», που επικαλείται πολλές πηγές, η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς, Μπάρμπαρα Μπρόκολι «έχει σχεδόν πείσει τον Ντάνιελ Κρεγκ να γυρίσει και την επόμενη ταινία του Μποντ».

Η πρόταση αυτή προς τον ηθοποιό, που μέχρι τώρα έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες με ήρωα τον James Bond (Casino Royale: 2006 – Quantum of Solace: 2008 – Skyfall: 2012 – Spectre: 2015), ήρθε και μετά και από την επιτυχία του στη παράσταση («Οθέλλος»), στην οποία ο Γκρέγκ πρωταγωνίστησε με τον Ντέιβιντ Ογιελόβο στο θέατρο της Νέας Υόρκης. Παραγωγός της παράστασης ήταν και πάλι η Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Page Six

Keywords
Τυχαία Θέματα