Ο Αναστ.Μαρίνος για τη συνάντησή του με τον Π.Κουρουμπλή

15:54 27/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης, η ασφαλής μετακίνηση των επιβατών, η θαλάσσια κρουαζιέρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι του νησιού, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια πολύωρης συνάντησης που είχε χθες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του νησιού και πρώην αντιδήμαρχος Αλυκών, Αναστάσιος Μαρίνος, με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Όπως

επισημαίνει ο κ. Μαρίνος, αποδέχθηκε την ανοιχτή πρόσκληση που είχε από τον υπουργό και η συνάντηση έγινε στο γραφείο του, θέτοντας ζητήματα που αφορούν όλους τους Ζακυνθινούς, οι οποίοι δικαιούνται να απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

«Ο κ. Κουρουμπλής, που πάντα διακρίνεται από ευαισθησίες και είναι κοντά στον συνάνθρωπο, δεσμεύθηκε πως η προσοχή του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας θα είναι στραμμένη πάνω στη Ζάκυνθο, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και με αποτελεσματικότητα, τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, ενώ, έδωσε, ήδη, σχετική εντολή στους συνεργάτες του για το σκοπό αυτό», αναφέρει ο κ.Μαρίνος.

Μάλιστα, ο υπουργός, ζήτησε από τον κ.Μαρίνο, και φυσικά έγινε αποδεκτό με χαρά από την δική του πλευρά, να τον ενημερώνει προσωπικά για όποια παράλειψη ή αδυναμία εντοπίζει.

Να σημειωθεί, τέλος, πως σύμφωνα με τον κ.Μαρίνο, «υπάρχει μια διαχρονική φιλική σχέση με τον κ.Κουρουμπλή, ο οποίος πάντα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα θέματα της Ζακύνθου και μάλιστα πολλές φορές οι παρεμβάσεις του δεν δημοσιοποιούνται από τον ίδιο, διότι είναι άνθρωπος στον οποίο αρέσει η ουσία και όχι τα επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα» άλλων συναδέλφων του».

Keywords
Τυχαία Θέματα