Ο DJ Grant Lazlo από τη Μασσαλία στο «Kosmos Lab»

08:06 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, στις 22:00, οι ακροατές του «Kosmos Lab» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον DJ Lazlo από τη Μασσαλία. Ο Grant Lazlo (κατά κόσμον Paul Hézard) είναι Γάλλος παραγωγός της electronica.

Ο DJ Lazlo αρέσκεται στο να επεξεργάζεται και να εκσυγχρονίζει vintage ήχους και να φτιάχνει αυτό που αποκαλείται NeoRetro. Γεννημένος στην κοσμοπολίτικη Μασσαλία γνώρισε

μουσικές από όλο τον κόσμο και αψήφησε τα μουσικά όρια. Μεγάλωσε ακούγοντας Duke Ellington, Stevie Wonder και Django Reinhardt και από τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής έως και τις πιο πρόσφατες minimal vintage παραγωγές του, ο Grant Lazlo αποτίνει φόρο τιμής στα πολλά μουσικά του είδωλα, φτιάχνοντας ρυθμούς και μελωδίες από τα σπουδαιότερα τραγούδια της ιστορίας.

Έχει περιοδεύσει σε πλήθος φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο όπως: Glastonbury (UK), Rainbow Serpent Festival (Australia), Fusion (Germany), Ressonar (Brazil), Marsatac (France), Ritter Butzke (Berlin), La Bellevilloise (Paris), Astra (Berlin) και στα περισσότερα από τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Αγγλίας.

Το «Kosmos Lab», το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου Έλληνες και ξένοι παραγωγοί και DJ δημιουργούν τα δικά τους mixtapes, συμπλήρωσε έναν χρόνο και παρουσιάζει ειδικά για το φετινό καλοκαίρι mixset που δημιουργούν για το Kosmos μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Το «Kosmos Lab» ακούγεται κάθε Σάββατο, στις 22:00, στους 93,6 και τους 107,0.

Αυτό το καλοκαίρι συντονιστείτε και ακούστε τους UFe, Renegades Of Jazz, The Bas Lexter Ensample, Ray Lugo, saib., DJ Vadim, Grant Lazlo, Nym και άλλους…

Info

Κάθε Σάββατο, στις 22:00Εκπομπή: «Kosmos Lab»Live StreamingFacebook
Keywords
Τυχαία Θέματα