Ντοκιμαντέρ και τηλεόραση

12:33 2/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα, με θέμα Ντοκιμαντέρ και τηλεόραση, διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ (ΕΕΝ), την Κυριακή 7 Μαΐου, ώρα 10.00-16.30, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

O πρόεδρος του EDN (European Documentary Network), Paul Pauwels, ανοίγει την εκδήλωση. Εξαιρετικός γνώστης των τάσεων που διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και στον

κόσμο, η συμβολή του Paul στην ημερίδα δίνει το έναυσμα για έναν ουσιαστικό διάλογο σε τρία επίπεδα:

Διαμόρφωση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Κεντρικοί ομιλητές: Paul Pauwels, πρόεδρος του EDN και Άγγελος Κοβότσος, σκηνοθέτης και πρώην πρόεδρος της ΕΕΝ.

Ο ρόλος της δημόσιας τηλεόρασης και των «νέων παιχτών» στην παραγωγή δημιουργικών ντοκιμαντέρ. Εκπρόσωποι από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, την ΕΡΤ, το ΕΚΚ, το Κανάλι της Βουλής, την COSMOTE TV, και τη NOVA, θα τοποθετηθούν και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του Μάρκου Γκαστίν και της Αννέτας Παπαθανασίου (πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΕΝ, αντίστοιχα) και του κοινού.

Νέοι παίκτες, νέες τεχνολογίες, εμείς τι κάνουμε; Νέες στρατηγικές παραγωγής και διανομής δημιουργικών ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστούν από δημιουργούς και επαγγελματίες του χώρου.

Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ώρα 10.00-16.30

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα