Νέα στοιχεία για τις πλαστές εντολές πληρωμής στο Δήμο Ζακύνθου

15:45 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νέα στοιχεία έχει εμπλουτιστεί η υπόθεση του σκανδάλου στο δήμο Ζακύνθου με την έκδοση των πλαστών εντολών πληρωμής σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ζακυνθινή Αναγέννηση Αντ. Κασσιμάτη, ο οποίος κλήθηκε ως μηνυτής από την ανακρίτρια να καταθέσει το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

«Με τα στοιχεία που αναδεικνύονται, ζητήσαμε την επέκταση της έρευνας και την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής για να διαπιστώσουμε αν

αποτελούσε μια πάγια τακτική η έκδοση πλαστών εντολών πληρωμής, μαζί με την κατάτμηση των έργων και την απευθείας ανάθεση τους σε εργολάβους, χωρίς να γνωρίζουμε αν το αίτημα μας γίνει αποδεκτό από την δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ.Κασσιμάτης.

Τόνισε, παράλληλα ότι «η αναβολή εκτέλεσης των έργων στον ΄΄Λίβα ΄΄ δεν αφορά τα τιμολόγια που βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης και την έρευνα που διεξάγεται, για να αποτελεί δικαιολογία για την καθυστέρηση της λειτουργίας της ενδιάμεσης λύσης στη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή, είναι πιθανόν όμως να έχουν σχέση με τον εργολάβο που υλοποιεί τις εργασίες».

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα