«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»

21:40 1/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο πέτυχε η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που κέρδισε σήμερα με σκορ 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μέχρι… την επόμενη αφού η Σερραϊκή ομάδα με τη νίκη της κόντρα στην ομάδα που προέρχεται από την μεγαλύτερη σε αριθμό σωματείων Ένωση στην Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι

τον τελικό της διοργάνωσης. Τα «χρυσά» παιδιά του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, έπαιξαν με δύναμη και πάθος, επικράτησαν δίκαια και σχετικά εύκολα στο παιχνίδι κόντρα στον δυνατό αντίπαλο τους (με παίκτες από ΠΑΟΚ και Άρη) κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όσους δεν τα πιστεύουν και εξακολουθούν να μην αξιοποιούν την Σερραϊκή ποδοσφαιρική παραγωγή. «Είμαστε εδώ» είπαν τα παιδιά του Ζαχαρία Καφτάνη που απέδειξαν ότι το Σερραϊκό είναι ακόμα ζωντανό!

Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο είναι εδώ και ζωντανό βροντοφώναξαν οι παίκτες της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Σερρών

Τα γκολ

Οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά και αποφασισμένα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Μετά από πάσα του Θεοδωρίδη ο Παναγιώτης Σιψής με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σουτ του Κίμωνα Κορέα που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μαδένης. Νέα ευκαιρία για τους Σερραίους με τον Φίλιππο Νέο να κάνει το σουτ και ο τερματοφύλακας της ΕΠΣ Μακεδονίας να αποκρούει τη μπάλα. Στο 39ο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Αναγνωστάκης έδωσε τη μπάλα στον Παναγιώτη Σιψή, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Γιάννης Φάκης με σουτ έκανε το 1-0. Οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρία με τον Φάκη ενώ η ΕΠΣ Μακεδονίας απείλησε με ισοφάριση αλλά στο σουτ του Χατζηπιρπιρίδη ο Μαδένης απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 59ο μετά από ωραία σέντρα του Αποστολόπουλου ο Στέργιος Κλειτσιώτης με ωραία σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ενδεκάδα της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Σερρών

ΝΕΟΙ ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ Σερρών (Ζ. Καφτάνης): Μαδένης Δημήτρης (Νέα Ζίχνη), Θωμαΐδης Νίκος (Πήγασος), Παπαδόπουλος Σάββας (Π.Ο.Σ. 2000), Θεοδωρίδης Κώστας (Π.Ο.Σ 2000), Δήμος Βαγγέλης (Πήγασος), Γιαξής Κυριάκος (Πήγασος), Νέος Φίλιππος( Εθν. Σιδηροκάστρου), Αναγνωστάκης Γιώργος (Π.Σ. Σέρρες), Φάκης Γιάννης (Π.Ο.Σ 2000), Σιψής Παναγιώτης (Νίκη Χριστός), Κιουτσεκτσίδης Γιάννης (Πήγασος).

Έπαιξαν και οι: Κλειτσιώτης Στέργιος (Απόλλων Παραλιμνίου), Μαϊκόπουλος Χρήστος (Εθν. Σιδηροκάστρου) και Αποστολόπουλος Απόστολος (Πήγασος).

Στην αποστολή ήταν και οι: Αναγνωστίδης Κώστας (Πήγασος), Γκαϊδατζάκης Τριαντάφυλλος (Πήγασος), Αραμπατζής Παναγιώτης (Π.Σ. Σέρρες) και Αποστόλου Χρήστος (Πήγασος).

Σερραίοι και για πέντε χρόνια συμπαίκτες ο Κυριάκος Γιαξής και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης (του ΠΑΟΚ).

-Από τα δημοσιογραφικά θεωρεία παρακολούθησαν τα παιχνίδια των Μικτών ομάδων ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, ο πρώην πρόεδρος Χριστόφορος Χριστοφορίδης, ο Α Αντιπρόεδρος Κώστας Βότσης, ο Β Αντιπρόεδρος Κώστας Νταούδης, ο υπεύθυνος των Μικτών ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών Αναστάσιος Χιντερίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Άκης Τρέντσιος, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανσερραϊκού Τάσος Αποστολόπουλος (είδε το γιο του να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ των Σερραίων), ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού Τάκης Βάβαλης, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης από τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Κεχαγιάς από τη Ξάνθη. Στο γήπεδο και οι παλαίμαχοι παίκτες του Πανσερραϊκού Γιώργος Τσιφούτης (ο γιός του αγωνίστηκε με τους Παίδες), Κοσμάς Χάβος, ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου, πολλοί προπονητές όπως ο Παναγιώτης Πάντσιος, ο Μίλτος Δουλγέρης, ο Λεωνίδας Μεταλλίδης, ο Βασίλης Τσαφαρίδης, ο Γιάννης Χατζής, ο Γιώργος Πολυχρονίδης, ο Νίκος Καλαμάρας κ.α.


Ξεκίνησε με… επιτυχές ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής. Εδώ με Κώστα Βότση και Αναστάσιο Χιντερίδη.
Ο Νίκος Κεχαγιάς κρατάει σημειώσεις για παίκτες της ΕΠΣ Σερρών. Δίπλα του ο Γιώργος ΤσιφούτηςΗ ενδεκάδα της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας

Keywords
Τυχαία Θέματα