Να μη χάσουν τη δυνατότητα δωρεάν διακοπών καλεί του δικαιούχους της Λέσβου ο διοικητής του ΟΓΑ

12:32 20/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.

Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις παροχές για το 2017 όπως και οι επιχειρηματίες που θέλουν να συμβληθούν με τον Οργανισμό πρέπει να σπεύσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Οι δικαιούχοι αγρότες

υποβάλλουν αιτήσεις στα ΚΕΠ όλης της χώρας και οι επιχειρηματίες ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΟΓΑ. Για την Λέσβο, ο ΟΓΑ φέτος έχει δεσμεύσει 6.500 δελτία κοινωνικού τουρισμού, ενώ όσοι επιλέξουν να κάνουν διακοπές με τα δελτία του ΟΓΑ στο νησί, θα δικαιούνται επίσης 10 διανυκτερεύσεις αντί για 5, ενώ θα επιδοτηθούν και για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο της μετακίνησής τους με 50 € / άτομο & 25 € το μειωμένο. Ο Οργανισμός ενημερώνει τους δικαιούχους που θα κληρωθούν και θα ταξιδέψουν στην Λέσβο πως πρέπει να κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους, ώστε να αιτηθούν την ειδική επιδότηση από τον ΟΓΑ, μετά την επιστροφή τους.

Ο διοικητής του ΟΓΑ Στέλιος Πλιάκης μίλησε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ για το εν λόγω πρόγραμμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα