Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Παιδικό Καρκίνο

20:39 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ενημέρωση σπάει τις προκαταλήψεις και την άγνοια και ο Σεπτέμβριος ορίστηκε σαν μήνας με συγκεκριμένη δραστηριότητα στον τομέα αυτό.

Όπως αναφέρερει η «Λάμψη», ο Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικες ασθένειες Βορείου Ελλάδος: «Χρυσός Σεπτέμβρης – Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Παιδικό Καρκίνο!
Ενδιαφέρσου, Ενημερώσου, Κινητοποιήσου!

Γίνε η φωνή των παιδιών που πολεμούν για την ίαση. Ενημερώσου για τον παιδικό καρκίνο και για το έργο του Συλλόγου «Η Λάμψη». Μάθε για τους τρόπους που μπορείς να γίνεις

και εσύ αρωγός στον αγώνα που δίνουν τα παιδιά στα παιδοογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης. Γιατί ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Λάμψης:

Τρέχουμε για τη «Λάμψη»

Σε άλλη ανακοίνωση και με σύνθημα «Τρέξτε και φέτος για τη Λάμψη! Γίνετε σύμμαχοι στον αγώνα που δίνουν τα παιδιά στα παιδοογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης!», ο σύλλογος κάνει γνωστά τα εξής: «Ο 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. έρχεται στις 14 Οκτωβρίου 2017!

Τελευταία ημέρα υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής μέσω της Λάμψης είναι Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου!
Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου, Κλεάνθους 5 με Παπαναστασίου γωνία, καθημερινά 08:00-16:00.
Για πληροφορίες καλέστε στο 2310 943396″.

Σχετική είδηση: To ert.gr παρουσιάζει τη «Λάμψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα