Μικρή η διαφορά μεταξύ Κλίντον-Τραμπ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

17:31 22/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων γίνεται όλο και πιο σκληρή, όσο πλησιάζει στο τέλος της η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ. Την ίδια ώρα μία δημοσκόπηση του Reuters δείχνει ότι κλείνει η ψαλίδα μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.

Στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ μπήκε και η Μισέλ Ομπάμα, κατηγορώντας την ότι είναι εμπαθής μαζί του και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει

είναι να κάνει εκστρατεία εναντίον του.
Η Χίλαρι Κλίντον από την άλλη, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία με τις δηλώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα για στημένες εκλογές και πως θα αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα αν χάσει.

Ωστόσο, η στρατηγική αυτή του Τραμπ φαίνεται ότι λειτουργεί υπέρ του καθώς μία νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι το 50% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων δεν θα αναγνωρίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα αν εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον ως πρόεδρος, ενώ το 70% πιστεύει ότι αν βγει η Χίλαρι αυτό θα είναι αποτέλεσμα νοθείας.
Εξάλλου δημοσκόπηση του Reuters δείχνει ότι μειώνεται η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 4 μονάδες, με τη Χίλαρι να μένει σταθερή στο 44% και τον Τραμπ να ανεβαίνει στο 40%.

Keywords
Τυχαία Θέματα