Μεγάλη η ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

11:15 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας –Φάρος για το κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος Θανάσης Σκουρτόπουλος προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος και συγχρόνως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και μεγάλη προσπάθεια.


Αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Πάρις Μαραγκός

τόνισε ότι «είναι ένα πολύ δυνατό ματς αυτό που μας περιμένει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα σε μια πλήρης ομάδα, αντιμετωπίζοντας όμως το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο της Λάρισας στο πλευρό μας. Θέλουμε να νιώσουμε και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα άλλα που έρχονται τους φιλάθλους δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποδώσουμε την βοήθειά τους».

Στο μεταξύ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με πολύ μεγάλη ζήτηση η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα του Γυμναστικού με τον Παναθηναϊκό.
Οι φίλαθλοί μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας –Φάρος για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).
Για την διευκόλυνση των φιλάθλων τροποποιείται το ωράριο των γραφείων τα οποία θα λειτουργούν ως εξής:
Παρασκευή 20/10/2017:
10 π.μ. – 9 μ.μ.
Σάββατο 21/10/2017:
10 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 22/10/2017:
10 π.μ. – 2 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
– 10 ΕΥΡΩ
– 15 ΕΥΡΩ
– 20 ΕΥΡΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα