Με την πρώτη… τρίποντο

01:39 19/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 1ου τουρνουά μπάσκετ παμπαίδων που συνδιοργανώνουν ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με την υποστήριξη της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Το κλειστό γυμναστήριο Νέου Σκοπού «γέμισε» από το ταλέντο των νέων παιδιών που αποτελούν το αύριο του Ελληνικού μπάσκετ, από τα χαμογέλα των γονιών τους που πολλοί από αυτούς επισκέπτονται για πρώτη φορά το Νομό Σερρών και από την ικανοποίηση των διοργανωτών. Οι εικόνες της πρώτης μέρας ήταν εντυπωσιακές, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και η κοινή

φωτογράφιση των δύο ομάδων μετά το τέλος του κάθε αγώνα έστειλε μηνύματα ότι ο αθλητισμός ενώνει και προάγει τον αθλητισμό. Όσο για τους διοργανωτές πέτυχαν… τρίποντο με την πρώτη.

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος του Ορφέα Χρήστος Γκαβανόζης και ο Γιώργος Καράγκουτης

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας καλωσόρισε τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς τους, ο πρόεδρος Χρήστος Γκαβανόζης ακούραστος φρόντιζε και για την τελευταία λεπτομέρεια και ο Γιώργος Καράγκουτης έδειξε σε όλους για ποιο λόγο έκανε σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ δείχνοντας με τη συμπεριφορά του ότι στον αθλητισμό για να πετύχεις χρειάζεται επαγγελματισμός, προσήλωση στο στόχο και σεβασμός σε ότι κάνεις.

Οι ομάδες του Άρη και του Δούκα μετά το τέλος του αγώνα τους

Τα αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης πρώτης μέρας ήταν:

Οι ομάδες ΔΕΚΑ (2004), Πανιώνιος(2004)Οι ομάδες Δέκα και Περιστερίου μετά το τέλος του αγώνα τουςΗ ομάδα του ΠαναθηναϊκούΤο βραδινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ξεκινά
Keywords
Τυχαία Θέματα