Με συναυλία των Dirty Athens Brass Band ολοκληρώνεται το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2016

10:44 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με συναυλία των Dirty Athens Brass Band, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, ρίχνει αυλαία το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2016 στο Ζάππειο, που φέτος ήταν αφιερωμένο στα 50 χρόνια Δημόσιας Τηλεόρασης.

Κάντε, λοιπόν, τη βόλτα σας στο Ζάππειο, ξεφυλλίστε τα αγαπημένα σας βιβλία, και διασκεδάστε με τους ξεχωριστούς ήχους και τους ρυθμούς της μπάντας που έχει «άρωμα» Νέας Ορλεάνης.

Η έννοια του Brass Band προέρχεται από την πόλη της Νέας Ορλεάνης της Αμερικής, όπου στα τέλη του 19ου αιώνα τα μουσικά όργανα της Ευρώπης

που χρησιμοποιούνταν στις στρατιωτικές μπάντες (φανφάρες) συναντήθηκαν με τους ρυθμούς και τις μελωδίες που έφεραν μαζί τους οι σκλάβοι από την Αφρική.
H Dirty Athens Brass Band δημιουργήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβρη του 2014 με αφορμή την κοινή αγάπη των μελών για τη μουσική και ειδικότερα για τον ξεχωριστό ήχο που παράγεται από τον συνδυασμό πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων. Βασισμένη στα μουσικά σύνολα της Νέας Ορλεάνης και με ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών, η μπάντα έχει σκοπό τη διασκέδαση και την άμεση επικοινωνία με το κοινό που προκύπτει από τη ζωντανή μουσική, με τη ζεστασιά και τις ατέλειές της.

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες

Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ)

Τ: 210 3303942, URL: www.sekb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα