Με στόχο μια νέα αρχή

01:06 12/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα είναι προπονητής και παίκτες του Πανσερραϊκού που θέλουν την Κυριακή στις 3:00 μμ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο παιχνίδι τους με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και γνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Ο Περικλής Αμανατίδης έριξε μεγάλο βάρος αυτήν την εβδομάδα στον τομέα της ψυχολογίας και στη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, κάτι

που δεν είχαν στο παιχνίδι στο Αίγιο όπου σε διάστημα 18 λεπτών δέχθηκαν τρία γκολ. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πολλές φορές ότι τους πιστεύει και ότι ένα θετικό αποτέλεσμα θα γίνει η αρχή για μια νέα και καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Βέβαια όλοι στον Πανσερραϊκό γνωρίζουν ότι το παιχνίδι κόντρα στην Καλαμαριά μόνο εύκολο δεν είναι, με την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει ομοιογένεια και εμπειρία αφού ουσιαστικά ο Απόλλων στηρίζεται στο περσινό ρόστερ που αποτελείται από έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από τη Football league. Στο απουσιολόγιο του Περικλή Αμανατίδη βρίσκονται οι τραυματίες Γιώργος Σιάκκας και Ντούσαν Στέβιτς. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο 19χρονος αριστεροπόδαρος διεθνής Ρετζίνο Καπτέλι ο οποίος έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο(προέρχεται από την ομάδα Νέων της Ξάνθης). Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Ρίστιτς, Πορής, Τζιτζικαλάκης, Καπτέλι, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Χατζηδίμπας, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Γκέκας, Ρούτσης, Τσιμίκας, Πόζογλου, Γιαξής, Παπουτσογιαννόπουλος, Φουσού, Γκούρτσας, Δούμτσιος και Ζυγκερίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα