Με Γκούρτσα και Πόζογλου κόντρα στον Άρη

21:29 17/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην αποστολή του ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 17:00μμ ( ΕΡΤ 3 και ΕΡΑ Σπορ) στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Football league.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας και ο Στέλιος Πόζογλου βρίσκονται στη διάθεση

του Παναγιώτη Διλμπέρη με τον πρώτο να αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά φέτος τον Άρη στο γήπεδο του. Ο Σερραίος επιθετικός ήταν στη βασική ενδεκάδα και από τους καλύτερους παίκτες του Αιγινιακού στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη με την ομάδα του να αποσπά το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να χάνει τη νίκη στις καθυστερήσεις με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδρέα Τάτου. Μάλιστα ο Δημήτρης Γκούρτσας θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τρίτη φορά για φέτος τον Άρη αφού η πρώην ομάδα του είχε αντιμετωπίσει τους «κίτρινους» και στο κύπελλο Ελλάδος στις 25 Οκτωβρίου 2016 στη Βέροια όπου η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε κερδίσει 3-0. Ο Στέλιος Πόζογλου έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι Ελληνικού πρωταθλήματος από τις 7 Ιουνίου 2015, όταν και είχε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ (1-0). Βέβαια ο νεαρός επιθετικός είχε αγωνιστεί φέτος στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Από το τελευταίο παιχνίδι Άρης-Πανσερραϊκός: 1-0 στις 04.04.2015

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης που πέρυσι ως προπονητής του Εθνικού Αγιονερίου είχε κόψει βαθμούς από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (0-0) δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Αλέξανδρο Τσούτση αλλά και τον Στέφαν Άντριτς (δεν εκδόθηκε το δελτίο του). Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι Τάντιτς και Τσομαχασβίλι. Η αποστολή του Πανσερραϊκού που θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους: Μέλκα, Κασίμη, Στέβιτς, Ιωαννίδη, Βοσκόπουλο, Παπατζίκο, Φουσού, Ρούτση, Κανούλα, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσελεπίδη, Καψάλη, Παναγιωτίδη, Σιάκκα, Κτιστόπουλο, Πόζογλου και Γκούρτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα